SKEYNDOR - Avalon Resort & SPA

SKEYNDOR

SKEYNDOR – SCIENCE creates BEAUTY® 

 

Tudomány, innováció, hatékonyság, elegancia, eredetiség. Ez az öt szó, ami legjobban tükrözi a Skeyndor világmárka arculatát.

Minden nő egy külön világ. Életünk különböző szakaszaiban bőrünknek is különböző igényei vannak és a külső hatásokra is másképp reagál. A SKEYNDOR  egy átfogó bőrápolási rendszert alkotott, melynek termékpalettája tökéletes ápolást kínál a bőr különböző igényeire az élet minden szakaszában. A SKEYNDOR  élen jár az öregedésgátló, ránctalanító kezelésekben, innovatív receptúrákkal és technológiákkal, hogy a bőr szépségét és egészségét sokáig megőrizhessük.

 

MEGAN

A professzionális kozmetika jövője már itt van!

Magyarországon egyedülálló módon az Avalon Resort & SPA***** Superior első olyan szálloda, mely saját MEGAN professzionális kozmetikai géppel rendelkezik.

Fedezze fel a legfejlettebb technológiai, kozmetikai innovációt. A MEGAN közelebb hozza Önt a jövőhöz, segít Önnek a bőrápolásában és javításában egy olyan rendszerrel, amely rendkívüli sejtmegújulást hoz a bőrszövet legmélyebb rétegeiben.

 Az eredmény 50 éves kutatási ismeretek és tapasztalatok eredménye.

TECHNOLÓGIA

  • A MÉLY REGENERÁCIÓ A HI-FREQ-VEL KEZDŐDIK

HI-FREQ Reaktiválja a bőrt mélyről. A Hi-Freq a MEGAN® rendszer első lépése. Nagyfrekvenciás monopoláris kapacitív áram, amely a nagy teljesítményű vezetőképes Hi-Freq Gel-lel együtt stimulálja, regenerálja és átformálja a bőr legmélyebb szöveteit.

  • MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG A DERMABOOST DEEP RGB-vel

Közvetlenül a legmélyebb rétegekben hat. A második lépés a Dermaboost és a Deep RGB technológiát egyesíti. A Dermaboost növeli a hatóanyagok felszívódásának hatékonyságát és javítja a LED aktív összetevők bejutását a korszerű hidroelektroporációs mikroáramoknak köszönhetően, amelyeket kifejezetten a MEGAN rendszerhez alakítottak ki. A Deep RGB technika aktiválja a kozmetikai drón technológiával összeállított LED Active fotostimulálható koncentrátumokat. Minden fénysugár különböző bőrszinteken hatol át és minden kezelésben egy-egy specifikus szérummal együtt alkalmazzuk.

  • KETTŐS HATÁSÚ TECHNOLÓGIAI SZINERGIA

Most először a Dermaboost és a Deep RGB technológiákat innovatív módon kombinálják egyetlen kezelőfejben, amely közepes frekvencián, különböző modulációs sebességgel működik.

ARCKEZELÉSEK: 

  • Lifting és feszesítő kezelés - Újradefiniálja és liftingeli az arcot, csökkenti a mimikai ráncokat, feszesít, fokozza az elasztintermelést.
  • Ráncfeltöltő kezelés - Ráncfeltöltés, hyaluronsav termelés serkentése, kollagén szintézis fokozása.
  • Folthalványító kezelés - Pigmentfolt halványítás, napkárosádás javítása, méregtelenítés.
  • Világosító és szemkörnyékápoló kezelés - Energetizálás, antioxigenizálás és frissítés, világosító, ragyogást fokozó hatás.
  • Pórusösszehúzó kezelés - Tisztító pórusösszehúzó hatás. A bőrfelület simítása, mattítás és a faggyútermelés szabályzása.

GALÉRIA