Gasztronómia

Gasztronómia – kulináris élvezetek

Az Avalon Resort & SPA***** Superior exkluzív gasztronómiai élményt kínál minden vendége számára! Az étkezés nálunk egy különleges utazás: kreatív szakácsaink nem csupán ételeket készítenek, hanem valódi életre szóló élményeket teremtenek az ízek és textúrák harmonikus összjátékával. Minden ételünk mögött szenvedély és elkötelezettség áll, épp ezért az Avalon Resort éttermeiben alaposan odafigyelünk a részletekre, csak és kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal és prémium italokkal dolgozunk.

Díjnyertes éttermek és isteni fogások

Éttermeink konyhái valóságos alkotóműhelyek, ahol a hagyomány és az innováció teljes mértékben megfér egymás mellett. A klasszikus fogásoktól kezdve az egyedülálló gasztrokülönlegességekig mindent megtalál az Avalon Resortban! Büszkék vagyunk arra, hogy éttermeink Magyarország TOP100 legjobb éttermei közé tartoznak és az Avalon Ristorante 2022 után 2023-ban is Michelin-tányér elismerést kapott! Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindig a legmagasabb színvonalon szolgáljuk fel vendégeinknek a mennyei fogásokat.

Elsőrangú gasztronómiai élmények

– Avalon Ristorante: családias hangulatával és az autentikus olasz konyhájával mindenkit elkápráztat. Vidéki étteremként Magyarországon elsők között került be a Michelin-tányérral minősített vendéglátóhelyek közé.
– The Club Avalon: kellemesen lezser hangulat és elképesztő ízek találkozási pontja, ahol a klasszikus ételek, a nemzetközi konyha különlegességei és a street food ételek izgalmas kombinációt alkotnak.
– Vino Salone: az exkluzív borszalonban egyedülálló környezetben ismerkedhet meg a világ 5 kontinenséről származó több száz borral.
– Bárok: a hotel bárjaiban prémium minőségű alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok széles választéka áll vendégeink rendelkezésére. A tapasztalt bartenderek gondoskodnak arról, hogy minden ital igazán különleges élmény legyen.

Ristorante

Az Avalon Resort & SPA***** Superior büszkén mutatja be exkluzív gourmet éttermét, ahol az elegancia és a kivételes ízek találkoznak.

Részletek

The Club Avalon

Az Avalon Resort & SPA***** Superior éttermében a lezser és fesztelen hangulat találkozik a kifinomult gasztronómiával.

Részletek

Lobby bár

Az Avalon Resort & SPA***** Superior Lobby bárjában számos alkoholos és alkoholmentes ital közül válogathat.

Részletek

Vino Salone

Az Avalon Resort különleges és lenyűgöző borbárja a Vino Salone, igazán exkluzív élményeket tartogat a borok szerelmesei számára!

Részletek

Medencebárok

Élvezze a kellemes napsütést napozóteraszunkon vagy baldachinágyaink, függőfoteljeink egyikében, és lazítson a friss levegőn, távol a város zajától!

Részletek