Vino Salone

Vino Salone

Az Avalon Resort különleges és lenyűgöző borbárja a Vino Salone, igazán exkluzív élményeket tartogat a borok szerelmesei számára! A Vino Salone nem csupán egy borbár, hanem egy valódi életérzést közvetítő hely, ahol a borok évszázados tradíciója találkozik a modern luxussal. 200 féle (megközelítőleg 2500 palack) kiváló bor és pezsgő vár Önre, melyek a világ 5 kontinensének 13 országából származnak.

Borkóstolás, előadások és interaktív programok

Tematikus kóstolók: utazzon el velünk a világ különböző tájaira a legkiválóbb borokkal! Fedezze fel az egyes borvidékek egyedi karaktereit és a különféle szőlőfajták jellegzetességeit a borkóstolók során!

Vendégelőadások: tapasztalt vendégelőadók mutatják be az egyes borvidékek sajátosságait, a szőlőfajták jellemzőit, és mesélnek a zamatos nedűk rejtett történeteiről.

Interaktív programok: a kaszinók hangulatát idéző különleges borrulett során a játékosok finom borokat kóstolhatnak sommelier kollégáink vezetésével, majd egy játék során összemérhetik a megszerzett tudásukat.

Egyedülálló belsőépítészeti koncepciók a borszalonban

A Vino Salone belsőépítészeti megoldásai nem csupán a szemet gyönyörködtetik, hanem a kényelmet és a kifinomultságot is szolgálják. Minden részlet gondosan megtervezett, hogy a látogatók egy feledhetetlen és exkluzív élmény részeseivé váljanak. A borszalonban temperált környezetet biztosítunk az italoknak, így a palackos érlelés jótékony hatását is élvezhetik vendégeink.

Nyitvatartás

A Vino Salone keddtől vasárnapig 15:00 – 23:00 óra között várja a vendégeket!