Szórakozás

Felhőtlen szórakozás az Avalon Resortban

Itt a pihenés és az élmények kéz a kézben járnak. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt kínálunk szórakoztató programlehetőségeket: többek között elektromos gokartozás, izgalmas videójátékok, hatalmas játszóház és különböző kézműves foglalkozások várnak vendégeinkre. Szállodánkban garantáltan megtalálja a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget!

Szórakozás az egész családnak

Önfeledt szórakozás és felejthetetlen élmények várnak Önre és családjára az Avalon Resortban. Gondoskodunk róla, hogy a nálunk töltött idő minden egyes perce igazi kikapcsolódás legyen: kalandos programok és szuper szórakozási lehetőségek garantálják, hogy minden korosztály maximálisan jól érezze magát. Díjmentes gyermekfelügyeletet is biztosítunk, így a szülők teljes nyugalomban élvezhetik a pihenést és a különféle wellness-szolgáltatásokat.

Igazi családi élménypark: izgalmas programok mindenkinek

Maya Játszópark

A szabadtéri 2500 négyzetméteren elterülő játszóparkban ügyességi feladatok, szuper csúszdák, illetve mászó- és ugráló elemek várják a kalandra vágyókat.

Maya Dzsungel Játszóház

A fedett játszóházban 400 négyzetméteren olyan játékok találhatók, amelyek garantáltan kielégítik a gyerekek mozgásigényét. Interaktív mászófal, LED labdamedence, versenycsúszdák és trambulin gondoskodik a változatos szórakozásról.

Szakképzett animátorok által vezetett programok

Kézműves foglalkozások, kreatív feladatok, logikai játékok, reggeli torna, esti mesemozi és gasztro workshopok segítik a kreativitás kibontakozását és a maximális szórakozást.

Resort Játszószoba

A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló kézműves, sport- és kreatív programok gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb elfoglaltságot. A 3 évnél fiatalabb gyermekek számára készségfejlesztő Sazpa Montessori ügyesedő© programokat tartunk.

Konzolszoba

A videójátékok izgalmas és lehengerlő világába csöppenhet a konzolszobánkban, ahol összemérheti tudását barátaival vagy családtagjaival, és kipróbálhatja az Xbox Series S, PS5 és Nintendo konzolok által nyújtott felejthetetlen játékélményt.

HELL Kart Gokart

Az adrenalindús gokartfutamok kiváló lehetőséget kínálnak a száguldás szerelmeseinek, legyenek akár felnőttek vagy gyerekek. Az Avalon Resortban mindenki átélheti az elképesztő gokartélményt.