Lobby bár

Lobby bár

Az Avalon Resort & SPA***** Superior Lobby bárjában számos alkoholos és alkoholmentes ital közül válogathat. A minőségi italok széles kínálata révén könnyen megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő italt. A Lobby bár magával ragadó, kifinomult atmoszférája teljes mértékben elbűvölő: prémium italok, elegáns környezet, kényelmes berendezés, hangulatos fények és kifogástalan kiszolgálás.

Prémium italok széles választéka

A bár italkínálata páratlan és kivételes választékkal kápráztatja el a vendégeket. Az egyedülálló italkülönlegességek között olyan ritkaságokat talál, mint világhírű rumok, pezsgők, konyakok és whisky-k. A tapasztalt bartenderek exkluzív koktélokat készítenek: a paletta a hagyományos italoktól egészen a ház egyedi specialitásáig terjed. Fedezze fel a Lobby bár magas színvonalú kínálatát, és élvezze a kivételes italokat a hotelünk kifinomult környezetében!

Kérje szobájába a Bottle Bar csomagunkat!

Készítse el saját ízlésének megfelelő koktélját szobája kényelmében! Az exkluzív Bottle Bar csomagjainkat egyenesen a szobájába kérheti: gin, vodka, tequila, cuba libre, whisky vagy pálinka csomagok közül is válogathat!

Nyitvatartás

A Lobby bár minden nap 10:00 – 22:00 óra között várja a vendégeket!