Resort SPA

Resort SPA – wellness minden mennyiségben

Az Avalon Resort & SPA***** Superior főépületében található Resort SPA-ban teljes kikapcsolódás és luxus élmények várnak Önre. SPA központunk nem csupán egy hely a pihenésre, hanem egy igazi paradicsom, ahol fizikai és szellemi feltöltődésben is része lehet. A Resort SPA sokszínű élményeket kínál: különleges szaunavilág, szórakoztató élménymedencék, frissítő masszázsok és bőrfiatalító kezelések egy helyen! Büszkék vagyunk nemzetközi sikereinkre is, ugyanis az Avalon SPA 2019-ben Magyarország és Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is elnyerte.

Felejthetetlen SPA élmények

Medence jakuzzival: a kikapcsolódás és relaxáció garantált a kellemesen pezsgő vízben.

Gyermekmedence: biztonságos és szórakoztató vízi kalandok a legkisebbek számára is.

Bioszauna: a termoterápiás kezelés során a 40-50°C fokos szaunában különböző illóanyagok és fények segítenek teljes mértékben ellazulni.

Finn és infraszuna: tradicionális és modern szaunaélmények, melyek egyedülálló hatást gyakorolnak az egészségre.

Sóbarlang: tisztító sóterápia, amely a köhögés, az asztma, a szénanátha, az alvási zavarok, az allergia, a neurodermitis és más szervi betegségekben is nagy segítséget jelent.

Aroma gőzkabin: igazi izzasztókamra, amely nyugtatja és revitalizálja a testet és a lelket egyaránt.

Kül- és beltéri medence: elképesztő vízi kényeztetést nyújtanak az élménymedencék, melyek tepidáriumot, pezsgőágyat, dögönyözőt, sodrófolyosót és gyermekpancsolót is tartalmaznak.

Hangulatos pihenőszoba: nyugodt és pihentető környezetet biztosítunk a teljes lazuláshoz.

Kényeztető és frissítő kezelések

A Resort központi wellness részlegén a testét és lelkét egyaránt felfrissítheti a kényeztető luxus kezeléseknek köszönhetően!

Frissítő és pihentető masszázsok: széleskörű szakértelemmel rendelkező masszőreink segítenek a tökéletes ellazulásban és a testi-lelki harmónia megélésében.

Bőrfeszesítő és bőrfiatalító kezelések: elsőrangú SKYENDOR kezeléseken vehet részt, melyek a bőrregenerálás éllovasaként gyönyörű és egészséges bőrt eredményeznek.

Luxus kezelőhelyiségek: tradicionális török fűtött kőágyas masszázsszoba és romantikus hangulatú páros kezelésekre tervezett szoba várja Önt.