Élmények

Élmények – szórakozás minden generációnak

Az Avalon Resort & SPA***** Superior minden korosztály számára felejthetetlen élményeket tartogat. A hotel a színvonalas és változatos szórakozási lehetőségeivel, családbarát-szolgáltatásaival és izgalmas programjaival gondoskodik arról, hogy a gyermekek és a felnőttek egyaránt emlékezetes pillanatokat éljenek át a nyaralásuk során.

Családbarát hotel és szolgáltatások

Az Avalon Resortban kiemelt figyelmet fordítunk a családok kényelmére és pihenésére. A hotel területén számos családbarát-szolgáltatás és program, illetve díjmentes gyermekfelügyelet gondoskodik arról, hogy a szülők nyugodtan élvezhessék a pihenésüket, míg a kicsik önfeledten szórakoznak. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden családtag számára élvezetes és felejthetetlen élményeket nyújtsunk, és ezzel segítsük valóra váltani a tökéletes családi vakációt.

Szórakozás mindenek felett

Az Avalon Resortban a gyermekek és felnőttek egyaránt elmerülhetnek a felhőtlen szórakozásban. Míg a kicsik a hatalmas beltéri játszóház és kültéri játszópark csúszdáin, mászókáin és ügyességi játékain tehetik próbára magukat, addig a nagyobbak a konzolszobában található izgalmas videójátékokkal kapcsolódhatnak ki. Az adrenalin szerelmeseire pedig a HELL Kart Gokart elektromos gokartpálya vár, ahol erdei környezetben élvezhetik a száguldás felejtethetlen pillanatait.

Aktív pihenés a javából

Az Avalon Resortban az aktív pihenés szerelmesei sem fognak unatkozni. A hotel kiváló elhelyezkedése miatt tökéletes kiindulópont a Bükk felfedezéséhez: számos kirándulási lehetőséget, túraútvonalat és izgalmas programot találhat a környéken. Béreljen professzionális elektromos kerékpárt szállodánkban és ismerje meg a környék festői tájait két keréken! Szállodánk -1. szintjén lévő fitness teremben az utazás során sem kell lemondani a mozgásról – funkcionális gépekkel és Technogym™ kardiógépekkel mozgathatja át egész testét.

Szórakozás

Az Avalon Resortban felhőtlen szórakozás várja a családokat, párokat és baráti társaságokat. Töltődjön fel nálunk és élvezze az izgalmas programokat!

Részletek

Aktív pihenés

Aktív pihenés az Avalon ResortbanAz Avalon Resort & SPA***** Superior egy igazi oázis az aktív pihenés szerelmesei számára: nálunk a testi és lelki harmónia egyaránt kiemelt szerepet kap. A hotel…
Részletek