Resort játszószoba

Resort játszószoba – igazi szórakozás gyermekeknek

Az Avalon Resort & SPA***** Superior a legkisebb vendégei számára is izgalmas programokat kínál! A családbarát szolgáltatásaink által minden generáció megtalálhatja a számára tökéletes kikapcsolódást és egyedi élményeket. A Resort játszószobában a hét minden napján díjmentes szakképzett gyermekfelügyeletet biztosítunk a 3 évnél idősebb gyermekek számára!

Pihenés a szülőknek, mókás pillanatok a gyermekeknek

Teljesen díjmentes gyermekfelügyelet: a családbarát szolgáltatásaink minden szülő számára garantálja, hogy maradéktalanul élvezhesse a szálloda kényelmét és nyugalmát, míg a gyermekek szakképzett felügyelet mellett felhőtlenül szórakoznak.

Képzett animátorokkal dolgozunk: a 3 évnél idősebb gyerekekkel szakképzett személyzet foglalkozik, színvonalas és élvezetes programokat kínálva számukra. Kézműves foglalkozások, ügyességi játékok és változatos feladatok, amelyek mind fejlesztik a kicsik kreativitását és szociális készségét. (Felár ellenében akár egyedi animátor felügyeletet is biztosítunk a 3 évesnél idősebb gyermeke számára.)

Maximális biztonságban tudhatja gyermekeit: szigorú biztonsági intézkedéseink mellett, magasan képzett, megbízható személyzetünk minden pillanatban figyel és gondoskodik arról, hogy a gyermekfelügyelet a legmagasabb színvonalon történjen. A szálloda területén kialakított játszószoba kifejezetten a gyermekek biztonságát és kényelmét szolgálja, így Ön nyugodtan élvezheti a pihenést, miközben gyermeke boldogan játszik.

Resort játszószoba: a kalandok birodalma

Változatos kézműves feladatok kicsiknek: rajzolás, színezés, gipszfestés, mágneskészítés, kézlenyomat-készítés, karkötőfűzés, kulcstartókészítés és textilfestés.

Ügyességi és sportfoglalkozások: csocsóbajnokság, kártyajátékok, X-BOX bajnokság és memóriajáték.

Esténként közös mozizás: kedves, szórakoztató esti mesék kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Resort játszószoba az év minden napján

Hétfőtől – Csütörtökig: 08:00 – 20:00
Péntek, szombat: 08:00 – 22:00
Vasárnap: 8:00 – 20:00