The Club Avalon - Avalon Resort & SPA

The Club Avalon

Avalon Resort & SPA - The Club Avalon

„A nyugalom szigete, ahová tartozni, jó érzés."
 

Az Avalon Resort & SPA***** Superior éttermében garantált a lezser és fesztelen hangulat. 2023-ban megújult arculattal és gasztrokínálattal várja a vendégeket, a séfek ígérete szerint azonban a csirkeszárny és a sertésoldalas soha nem kerül le az étlapról. A csirkecombról pedig bebizonyítják, hogy számtalan módja van az izgalmas elkészítésnek.

 Az étlapon a klasszikus ételek mellett, mint amilyen a Cézár saláta vagy a gulyásleves, olyan izgalmas ízekben bővelkedő fogások is megtalálhatók, mint az ázsiai húsleves, a grillezett karfiol steak, a street food szekció legkedveltebb THE CLUB burgere, vagy a BBQ sertésoldalas igazi klasszikus lecsóval. 

A látványkonyha kiemelkedő helyet kapott, így aki ide betér, valóban egy minden érzékszervére ható gasztronómiai élményben részesül.

A konyha identitását Szepesi Gábor Corporate Chef és Gönczi Tamás Head chef határozzák meg, akik szakmai vezetése alatt a park másik helyszíne, az Avalon Ristorante korábban egészen Michelin ajánlásig jutott.

The Club, Avalon egy újabb kiváló étterem a Bükk szívében.

Nyitvatartás:

KÉRJÜK MINDEN ESETBEN FOGLALJANAK ASZTALT ÉRKEZÉSÜK ELŐTT A 06 46 200 242-ES TELEFONSZÁMON, VAGY AZ INFO@AVALONRISTORANTE.HU E-MAIL CÍMEN.

 

Étlap ÉS Itallap megtekintése

Galéria