Resort SPA - Avalon Resort & SPA

Resort SPA

A mindennapok rohanása után leginkább a wellness nyújtotta élmény jelenthet kikapcsolódást. A fizikai és szellemi feltöltődésre vágyóknak álmodtuk meg a resort belső wellness részlegét, amely jakuzzival ellátott medencével, gyermekmedencével, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal is felszerelt. Emellett egy télen-nyáron fűtött melegvizes élménymedence és finn szaunaház is lehetőséget biztosít a vendégeknek arra, hogy meseszerű környezetben pihenjék ki magukat az év 365 napján. Egy kényeztető és felfrissítő masszázs az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja.

Vendégeink számos masszázs és kezelés közül választhatnak, melyeket masszőreink a lehető legnagyobb szakértelemmel valósítanak meg, hogy a felfrissülés igazán kényeztető legyen.Az Avalon Resort & SPA-ban elérhető a világszínvonalú, fájdalom és bőrsérülés mentes bőrfeszesítő!QMS kezelés is, mellyel vendégünkrelaxálva nyeri vissza egészséges, fiatal bőrét arcán, vagy egyedülálló módon akár a dekoltázsán és a kézfején is.

A wellness részlegen kialakítottunk egy hangulatos pihenőszobát, valamint két luxus kezelő helységet, egy tradicionális török fűtött kőágyas masszázs szobát és egy romantikus páros kezelő helyiséget. A wellness egész területén célunk az volt, hogy megteremtsük a béke és nyugalom „szigetét" kellemes illatokkal és hangulatvilágítással.

Nyitvatartás: minden nap 08:00 és 21:30 óra között 

A hotelhez tartozó bel-és kültéri wellness részleg nem csak a hotel vendégeinek nyújt korlátlan kikapcsolódást. Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk minden nap 8.00 és 21.30 között a hotel telítettségétől függően. Érkezés előtt kérjük minden esetben érdeklődjenek telefonon kollégáinknál a wellness részleg befogadó képességéről.

Telítettségtől függően az egész napos, korlátlan wellness használat díja:

Hétfő-csütörtök: 10.000 Ft/fő
Péntek, szombat, vasárnap (illetve kiemelt időszakokban, iskolai szünetekben és ünnepnapokon): 12.000 Ft/fő

Tel.: 06 46/200-250

Itallap megtekintése

Kelet-Európa legjobb SPA-ja az Avalon SPA!

Az Avalon SPA kiválóságát nemzetközi elismerés is bizonyítja! 

2019. július 6-án a vendégek szavazatán alapuló World Luxury SPA Awards versenyen az Avalon SPA dupla győzelmet aratott. "Luxury Resort SPA" kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szinten "Luxury Wellness SPA" kategóriában Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.