Avalon SPA - Avalon Resort & SPA

Avalon SPA


Május 1-től újra várjuk Önöket!

 

Az április 26-án a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet alapján wellness részlegünk látogatására az alábbi szabályok vonatkoznak:

Az Avalon Resort & SPA wellness részlegének szolgáltatásait a jelenlegi törvényi előírások értelmében kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink vehetik igénybe, melynek felmutatása a bejáratnál kötelező és a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is át kell adni ellenőrzésre a kollégáknak. Ezen kötelezettség alól a vendéggel együtt érkező és a felügyelete alatt álló 18 év alatti gyerekek mentesülnek. A 18 év alatti személyek esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében. 18 év alatti személy kizárólag a védettséget igazoló szülő, családtag kíséretével tartózkodhat a wellness területén és veheti igénybe szolgáltatásunkat. 

A védettség igazolására kizárólag a védettségi igazolvány (plasztikkártya) fogadható el, oltási igazolás, PCR teszt, stb. nem.

A wellness részleg közösségi tereiben (pl. mosdók, folyosók, recepció…stb.) a maszk viselése mindenki számára kötelező, kivéve a 6 év alatti gyerekeket.

Minden kollégánk maszkot visel.

Kollégáink és vendégeink egészségének megőrzését szolgáló egyéb intézkedések:

A wellness bejáratánál kézfertőtlenítő automatát helyeztünk el, melynek használata belépéskor kötelező.

Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.

Megkérjük kedves vendégeinket, amennyiben lehetséges, a kártyás fizetést részesítsék előnyben.

SPA részlegünkön a lefoglalt kezelés és masszázs időpontok között takarítjuk és fertőtlenítjük a kezelő helyiségeket. 

A fenti megelőző intézkedések betartásában kedves vendégeink együttműködését kérjük! Kellemes pihenést kívánunk!


Avalon Resort & SPA - Medence

A mindennapok rohanása után leginkább a wellness nyújtotta élmény jelenthet kikapcsolódást. A fizikai és szellemi feltöltődésre vágyóknak álmodtuk meg a resort belső wellness részlegét, amely jakuzzival ellátott medencével, gyermekmedencével, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal is felszerelt. Emellett egy télen-nyáron fűtött melegvizes élménymedence és finn szaunaház is lehetőséget biztosít a vendégeknek arra, hogy meseszerű környezetben pihenjék ki magukat az év 365 napján. Egy kényeztető és felfrissítő masszázs az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja.

Vendégeink számos masszázs és kezelés közül választhatnak, melyeket masszőreink a lehető legnagyobb szakértelemmel valósítanak meg, hogy a felfrissülés igazán kényeztető legyen. A wellness részlegen kialakítottunk egy hangulatos pihenőszobát valamint tea és vízipipa sarkot is két luxus kezelő helységgel, egy tradicionális török fűtött kőágyas masszázs szobával és egy romantikus páros kezelő helyiséggel együtt. A wellness egész területén célunk az volt, hogy megteremtsük a béke és nyugalom „szigetét” kellemes illatokkal és hangulatvilágítással.

Nyitvatartás: minden nap 08:00 és 22:00 óra között 

A hotelhez tartozó bel-és kültéri wellness részleg nem csak a hotel vendégeinek nyújt korlátlan kikapcsolódást. Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk minden nap 8.00 és 22.00 között a hotel telítettségétől függően. Érkezés előtt kérjük minden esetben érdeklődjenek telefonon kollégáinknál a wellness részleg befogadó képességéről.

Telítettségtől függően az egész napos, korlátlan wellness használat díja:

Hétfőtől - Csütörtökig: 8.000.- Ft/fő 

Péntek, Szombat, Vasárnap és ünnepnapokon: 10.000.- Ft/fő

Tel.: 06 46/200-250

Itallap megtekintése

Kelet-Európa legjobb SPA-ja az Avalon SPA!

Az Avalon SPA kiválóságát nemzetközi elismerés is bizonyítja! 

2019. július 6-án a vendégek szavazatán alapuló World Luxury SPA Awards versenyen az Avalon SPA dupla győzelmet aratott. "Luxury Resort SPA" kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szinten "Luxury Wellness SPA" kategóriában Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.