Avalon SPA - Avalon Resort & SPA

Avalon SPA

Avalon Resort & SPA - Medence

Az Avalon Parkban változatos wellness szolgáltatásokkal gondoskodunk vendégeink minél pihentetőbb kikapcsolódásáról. A nemzetközi díjnyertes Avalon SPA beltéri részlegében jakuzzival ellátott medence, gyermekmedence, bioszanua, finn és infraszauna, sókamra, illetve gőzkabin nyújt kényeztető wellness pillanatokat, míg kültéri részlegében egy télen-nyáron fűtött melegvizes élménymedence és egy finn szaunaház gondoskodik a négyévszakos SPA élményről az év minden napján. 

A szaunázás szerelmesei pálinkás, sörös, mézes, kávés és illóolajos szeánszokon vehetnek részt az erdőre néző panoráma szaunaházunkban, míg kezelőhelységeinkben különböző masszázsokon és kezeléseken frissülhetnek fel vendégeink.

Az Erdei Dizájn szállodaszárnyunkban található szállodánk Erdei Wellness részlege, ahol természetközeli wellness élményekkel tehetik teljessé pihenésüket az új épületszárny szállóvendégei.  Erdőre néző teraszukból egy infinity medencébe csobbanhatnak a párok, családok, vagy céges utazók, de jakuzziban, vagy az Erdei (panoráma) Szaunaházban is gyönyörködhetnek a természet szépségében.

Resort és Erdei SPA világunkhoz is kapcsolódik egy medencebár, ahol egy finom üdítővel, vagy koktél különlegességekkel frissülhetnek fel vendégeink. 

Míg az Avalon SPA-t külsős vendégeink is használhatják, Erdei Wellness részlegünket kizárólag az Erdei Dizájn szállodaszárnyba foglalók vehetik igénybe.

Bővebb információ: 06 46/200-250

Kelet-Európa legjobb SPA-ja az Avalon SPA!

Az Avalon SPA kiválóságát nemzetközi elismerés is bizonyítja! 

2019. július 6-án a vendégek szavazatán alapuló World Luxury SPA Awards versenyen az Avalon SPA dupla győzelmet aratott. "Luxury Resort SPA" kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szinten "Luxury Wellness SPA" kategóriában Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.

Nyitvatartás:

mindennap 08:00 - 21:30 óra között!
08:00 és 09:00 óra között, valamint 20:30 és 21:30 között SPA részlegünk a csendes órákat részesíti előnyben, mely idő alatt a teljes wellness részlegrevaló belépés kizárólag a 14 éves kor feletti vendégeink számára engedélyezett.