Konzolszoba

Konzolszoba: időtlen szórakozás minden korosztály számára

Merüljön el a videójátékok izgalmas univerzumában az Avalon Resort jól felszerelt konzolszobájában! Élvezze a pihentető kikapcsolódás és a lebilincselő szórakozás tökéletes harmóniáját barátaival vagy családjával együtt a konzolszobánkban!

Gyerekeket és felnőtteket is várunk konzolszobánkba

A videójátékok világa egyaránt nyújt egyedülálló élményeket a gyerekek és a felnőttek számára. Konzolszobánkban mindenki megtalálhatja a számára ideális játékot! Üljön be egy vérpezsdítő videójátékra konzolszobánkban, és mérje össze tudását barátaival vagy családtagjaival!

Xbox Series S: zseniális videójátékok sorozata

Az Xbox Series S nemcsak egy konzol, hanem egy valódi élmény!

A konzolszoba igazi játékparadicsommal várja a vendégeket: akció-, kaland- és sportjátékok egyaránt találhatóak a kínálatban.

Az elérhető játékok minden korosztály igényét lefedik, így a gyermekek és az idősebbek egyaránt élvezhetik az Xbox Series S elsőrangú kényelmes játékélményét.

PlayStation 5: élethű grafika és egyedülálló technológia

A PlayStation 5 konzol magas szintű grafikája és kifinomult technológiája lenyűgöző élményt tartogat minden játékos számára. A PS5 konzolon játszott videójátékokban a részletek és a színek olyan élethűen jelennek meg a képernyőn, hogy a virtuális világ szinte valósággá elevenedik a szeme előtt.

Nintendo: a hordozható konzol

A Nintendo a hordozhatóság és a kreativitás révén igazán emlékezetes és különleges játékélményt garantál! A Nintendo konzolok széleskörű játékválasztékot kínálnak: a gyermekek számára szórakoztató és tanulságos, míg a felnőtteknek igazi kihívást jelentő, izgalmas videójátékokkal készültünk.

Kipróbálná konzolos játékainkat?

A konzoljátékok kapcsán kérjen segítséget játszóházi animátorainktól, akik készséggel állnak a rendelkezésére! Tapasztalja meg a kreatív és interaktív játékélményt az Avalon Resort konzolszobájában!