Csapatépítés - Avalon Resort & SPA

Csapatépítés

Vegyenek lendületet a munkanapok kihívásaihoz egy élménydús csapatépítővel!

Az Avalon Parkban végtelen szórakozási és kikapcsolódási lehetőség közül választhatnak, legyen szó egy hangulatos wellnessezésről, egy adrenalindús gokartversenyről, vagy izgalmas kalandjátékokról. Az Avalon Resort & SPA-ban a szürke mindennapokból kilépve gyönyörű erdei környezetben, szeparált rönkházakban pihenheti ki magát kollégáival, mialatt nem mindennapi élményekkel is gazdagodhatnak. Egy olyan egyedi csapatépítésen vehetnek részt, ahol a természetben, friss levegőn töltött közös időtöltés színes programkínálattal párosul. Éttermeinkben változatos ízvilágot képviselő fogásokkal emelhetik új szintre kulináris tapasztalataikat, ugyanakkor igény esetén egy exkluzív borkóstolón fedezhetik fel a legnevesebb szőlődűnék lankáit borszalonunkban, a Vino Salone-ban! Kérdés és árajánlatkérés esetén keressék bizalommal kollégáinkat a 06-46/200-241-es telefonszámon, vagy az ertekesites@avalonpark.hu e-mail címen!


Avalon Resort & SPA - Csapatépítés

A miskolctapolcai Avalon Park Magyarországon egyedülálló módon kínál számos minőségi és élvezetes közösségfejlesztő programot, melyeket kérés esetén egyéni igényekhez is igazítunk a cégek számára. Csapatépítő rendezvényeink során mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, az adrenalindús gokart futamoktól kezdve, a kényeztető wellness-élményeken át egészen az izgalmas szabadtéri kalandjátékokig.

A kollégák kipróbálhatják az Európában is egyedülálló elektromos gokartokat, hogy egy izgalmas verseny keretén belül mérjék össze vezetési képességüket a HELL Kart & Event Center 560 méter hosszú pályáján, de a gokartozás mellett számtalan lehetőség közül választhatnak még a munkatársak. Részt vehetnek többek között kerékpártúrákon, tematikus borvacsorákon, betekintést nyerhetnek szabadulószobáink rejtelmeibe, de találhatóak kifejezetten hölgyek számára kialakított programok is, így táncverseny, vagy felfrissítő rapid masszázs. Az estet pedig mi sem koronázhatja meg méltóbban, mint egy ínycsiklandó vacsora az Avalon Ristorantéban vagy a Sörkertben, melyhez a talpalávaló zenét az Avalon DJ-je biztosítja.

Tekintse meg teljes kínálatunkat katalógusunkban!

CSAPATÉPÍTŐ KATALÓGUS


További információk:

ertekesites@avalonpark.hu

Tel.: 06-46/200-241

Fintor Kristóf: 06-20/497-4554


Galéria