Párok - Avalon Resort & SPA

Párok

Páratlan élmények a páros utazások kedvelőinek!


Az együtt átélt élmények még örömtelibbé és harmonikusabbá varázsolnak egy kapcsolatot. Egy páros utazás számos szívhez szóló pillanat forrása lehet, ahol a közös wellnessezés, a meghitt hangulatú vacsorázás, vagy a kényeztető pihenés örök  nyomot hagynak a szerelmesek szívében.

A Bükk szívében fekvő Avalon Parknak nem akármilyen vonzereje van a párok életében, hiszen olyan erdei szerelem fészek, ami eljegyzések, házasságkötések, nászutak színtere is egyben, ahol a kapcsolatok újabb mérföldkőhöz érkeznek és a párok még mélyebb alapokra helyezhetik közös életüket.

Az Avalon Resort & SPA a luxus lakosztálytól kezdve, a balcony szobákon át, egészen az exkluzív rönkházakig komfortos szálláslehetőséget biztosít a kikapcsolódni vágyó pároknak, akik romantikus bekészítést is kérhetnek választott szobájukba. Szállodánkban a pihenés legkellemesebb formáját ismerhetik meg vendégeink, akik reggelente madárcsicsergésre ébredhetnek és este is a természet hangjára hajthatják álomra a fejüket.

Egy tökéletes nap alapja a tökéletes reggel, amit egy fejedelmi svédasztalos reggelikínálattal garantálunk vendégeinknek Közép-Európa legjobb olasz éttermében, az Avalon Ristorantéban! Mivel a nap legfontosabb étkezése a reggeli, gondoskodunk róla, hogy mindenki - így egészségtudatos és ételérzékeny vendégeink is - a legjobb fogásokkal indítsák a napot, hogy elegendő energiájuk legyen az Avalon Park felfedezéséhez!

Nincs páros utazás wellnessezés nélkül, így a meghitt hangulatot sugárzó SPA világunkat úgy álmodtuk meg, hogy azok a párok is részesülhessenek a kényeztető masszázsokban, akik egy percre sem szeretnének elszakadni egymástól. Számukra ajánljuk Dióna kuckónkat, ahol romantikus zene kíséretében lazulhatnak el „Time together” páros masszázsunkon, majd pedig közösen élvezhetik a rózsaszirmokkal megszórt pezsgőfürdőnket egy üveg pezsgő, vagy bor társaságában.  A wellness élmények azonban itt még korántsem érnek véget, a „Kelet-Európa legjobb SPA-ja” címet elnyert Avalon SPA-ban megannyi lehetőségük van a pároknak a romantikázásra szaunaszeánszainktól kezdve, a sókamránk és gőzkabinunk nyújtotta feltöltődésen át, egészen a pihentető és szépészeti kezelésekig.

A közös pillanatok varázsát pedig mi is tehetné felejthetetlenebbé, mint egy kellemes zene kíséretében elfogyasztott olasz vacsora a Ristorantéban, vagy egy ízélményekben gazdag lakoma streetfood birodalmunkban, a megújult Avalon Sörkertben!


A gondtalan kikapcsolódás nem álom többé! Lepje meg kedvesét egy romantikus utazással a Bükki szerelem-szigetre és éljék át közös életük egyik legmeghatározóbb pillanatait a meseszép Avalon Parkban!