Párok - Avalon Resort & SPA

Párok

Páratlan élmények a páros utazások kedvelőinek!


Az együtt átélt élmények még örömtelibbé és harmonikusabbá varázsolnak egy kapcsolatot. Egy páros utazás számos szívhez szóló pillanat forrása lehet, ahol a közös wellnessezés, a meghitt hangulatú vacsorázás, vagy a kényeztető pihenés örök  nyomot hagynak a szerelmesek szívében.

A Bükk szívében fekvő Avalon Parknak nem akármilyen vonzereje van a párok életében, hiszen olyan erdei szerelem fészek, ami eljegyzések, házasságkötések, nászutak színtere is egyben, ahol a kapcsolatok újabb mérföldkőhöz érkeznek és a párok még mélyebb alapokra helyezhetik közös életüket.

Az Avalon Resort & SPA***** Superior – a lakosztályoktól, valamint a balcony és superior szobáktól kezdve, az exkluzív rönkházakon át az új, Erdei Dizájn szobákig – komfortos szálláslehetőséget biztosít a kikapcsolódni vágyó pároknak, akik romantikus bekészítést is kérhetnek választott szobájukba. Szállodánkban a pihenés legkellemesebb formáját ismerhetik meg vendégeink, akik reggelente madárcsicsergésre ébredhetnek és este is a természet hangjára hajthatják álomra a fejüket.

Egy tökéletes nap alapja a tökéletes reggel, amit egy fejedelmi büféreggelivel garantálunk vendégeinknek az Avalon Ristorantéban! Mivel a nap legfontosabb étkezése a reggeli, gondoskodunk róla, hogy mindenki – így egészségtudatos és ételérzékeny vendégeink is – a legjobb fogásokkal indítsák a napot, hogy elegendő energiájuk legyen az Avalon Park felfedezéséhez!

Nincs páros utazás wellnessezés nélkül, így a meghitt hangulatot sugárzó SPA világunkat úgy álmodtuk meg, hogy azok a párok is részesülhessenek a kényeztető masszázsokban, akik egy percre sem szeretnének elszakadni egymástól. Számukra ajánljuk Dióna kuckónkat, ahol romantikus zene kíséretében lazulhatnak el „Time together” páros masszázsunkon, majd pedig közösen élvezhetik a rózsaszirmokkal megszórt jakuzzinkat egy üveg pezsgő, vagy bor társaságában.  A wellness élmények azonban itt még korántsem érnek véget. Az Avalon SPA-ban a szaunaszeánszoktól kezdve, a sókamránk és gőzkabinunk nyújtotta feltöltődésen át, egészen a pihentető és szépészeti kezelésekig a pihenés legváltozatosabb formáját ismerhetik meg vendégeink, míg Erdei Wellness részlegünkön fűtött infinity medencében, jakuzziban és egy erdei panoráma szaunaházban frissülhetnek fel.

A meghitt időtöltést pedig éttermeinkben tehetik igazán teljessé a párok egy romantikus vacsorával olasz éttermünkben, vagy a grillezett fogásokat kínáló Grill &  Gourmet-ban!


A gondtalan kikapcsolódás nem álom többé! Lepje meg kedvesét egy romantikus utazással és éljék át közös életük egyik legmeghatározóbb pillanatait a meseszép Avalon Parkban!