Párok - Avalon Resort & SPA

Párok

Az Avalon Resort & SPA kényeztető kikapcsolódási lehetőséget biztosít a szerelmesek számára távol a város zajától. A luxus lakosztály, Superior balcony szobák, vagy a teljes intimitást biztosító exkluzív rönkházak egyikében a közös pihenés, akár a nászút ünneplése tökéletesebb nem is lehetne. Külön a párok számára megálmodott romantikus szoba bekészítések teszik tökéletesen meghitté a kettesben töltött pihenést.
A bel- és kültéri wellness részleg kialakítását a világszínvonalú testi-lelki megújulás igénye inspirálta, ahol a SPA-élmények teljes skálája várja a párokat.
A hangulatos SPA és szauna világban töltött romantikus percek után a Diona Kuckóban, a páros masszázsok és kezelések álom helyszínén koronázhatják meg a szerelmesek a kettesben töltött pihenés élményét. Az Avalon Ristorante desszert különlegességekkel teszi még édesebbé a közös pihentető napokat. Ha van bármi különleges kérésük, mellyel szeretnék meglepni párjukat, a Resort csapata segít a megvalósításban, hogy örök és felejthetetlen élményekkel térjenek haza.