Elektromos autó töltőállomás - Avalon Resort & SPA

Elektromos autó töltőállomás

A parkban több parkolási lehetőséget is biztosítunk a személygépkocsival érkező vendégeink számára. Ezek egyike a fedett mélygarázs, ahol a környezettudatosság jegyében a Mercedes-Benz jóvoltából, és az ELMŰ-ÉMÁSZ segítségével 5 db elektromos - 1 db 22 kV-os Wallbox, valamint 4 db eBox - töltőkészülék került telepítésre. A parkban így már összesen 6 db elektromos töltőberendezésen van lehetőség elektromos autókat tölteni.

Az elektromos autó töltőállomásokat szállóvendégeink térítésmentesen használhatják az ittlétük teljes ideje alatt. Az Avalon Park ezzel szeretne újabb exkluzív szolgáltatást biztosítani az ország bármely pontjáról elektromos meghajtású autóval érkező látogatóinak számára és még kényelmesebbé tenni a nálunk eltöltött napokat.

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy figyeljék a gépjárművek szükséges töltési idejét és csak arra az időszakra vegyék használatba az elektromos töltőállomás parkolóhelyet, amíg autójuk teljesen fel nem töltődött. Biztosítsunk lehetőséget a soron következő vendégeknek is, hogy igénybe tudják venni szolgáltatásunkat.