Gastro Design díj 2015 - Avalon Resort & SPA

Gastro Design díj 2015

A Sörkert dobogós lett az éttermek versenyén

 

A Gastro Design 2015 versenyen a Sörkert III. helyezést ért el a vendéglátóipari kiegészítők kategóriában.


A Gastro Design versenyt meghirdető Turizmus Trend / Vendég & Hotel szaklap célja a versenykiírással az volt, hogy megtalálja a legjobb egyedi belsőépítészeti dizájnt, kreatív vendéglátó-ipari kommunikációt és márkamegjelenést Magyarország éttermei, kávéházai, bárjai, sörözői, csárdái és szállodák vendéglátóegységei között. Reklámpiaci és vendéglátó-ipari szakemberekből álló, kilenctagú szakértő zsűri bírálta el a pályázatokat, döntésük alapján a Sörkert a döntőbe jutott a kiegészítők kategóriában. A kategóriában a márkainformációkat hordozó kiegészítő elemeket díjazták, vizuális szempontból, így a márkázott, saját logóval ellátott tányér- vagy poháralátétet, evőeszközöket, szalvétát, felszolgálói egyenruhát stb. vizsgálták. A szakmai zsűri igényesnek, egyedinek és az arculathoz teljes mértékben illeszkedőnek találta a Sörkert kiegészítőit, melynek köszönhetően sikerült III. helyezést elnyerni.


A díj elnyerésekor az Avalon Sörkert csupán három hónapja nyitotta meg kapuit, így igazán nagy elismerés, hatalmas öröm és megtiszteltetés az Avalon Park csapatának, hogy a nyitás után ilyen rövid idővel sikerült dobogós helyezést elérni egy ilyen rangos versenyen.