Fitness

Fitness – prémium élmény luxus gépekkel

Az Avalon Resort & SPA***** Superior edzőterme nem csupán egy fitness stúdió, hanem egy valódi oázis, ahol a testi és lelki harmónia egyszerre érhető el. Legyen szó intenzív tréningről vagy pihentető gyakorlatokról, a hotel -1. szintjén található edzőteremben minden vendég megtalálhatja a számára tökéletes sportlehetőségeket. A kifinomult kialakítás és a prémium felszereltség olyan egyedülálló élményt kínál, amely minden edzést élvezetessé tesz.

Modern felszereltség és változatos edzések

A 40 m²-es edzőterem korszerű és prémium sportberendezésekkel felszerelt, amelyek által a hotel vendégei változatos, hatékony és élvezetes edzéseket élhetnek át!

A fitness terem kínálatában az alábbiak szerepelnek:

  • szabadsúlyos edzések
  • funkcionális gépek
  • Technogym™ kardiógépek

Az edzőteremben vendégeink minden izomcsoportra megtalálják az alkalmas sporteszközt, miközben egyedülálló környezetben fejleszthetik kondíciójukat, és élvezhetik a testük és lelkük harmóniáját!

Avalon Resort a testi és mentális jóllét szolgálatában

Az Avalon Resort edzőterme azt a filozófiát képviseli, hogy sport nem csak egyszerű testmozgás, hanem ennél sokkal több! A sport a testi és mentális jólléthez is hozzájárul: növeli az állóképességet, erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot, segíti a pihentető alvást és fokozza a kognitív funkciókat. Épp ezért a fitness termünk az év minden napján és minden órában várja a sportolni vágyó vendégeinket!