The Club Avalon

The Club Avalon

Az Avalon Resort & SPA***** Superior éttermében a lezser és fesztelen hangulat találkozik a kifinomult gasztronómiával. Különleges éttermet alkottunk, ahol a klasszikus fogások, a street food és az egyedi, nemzetközi gasztronómiai csodák exkluzív élményt nyújtanak! Prémium alapanyagok, kiváló minőségű kiszolgálás és kellemes atmoszféra vár Önre!

A klasszikustól a gasztronómiai különlegességekig

A The Club Avalonban a változatosság az elsődleges szempont: az étkezés valódi kulináris élvezetté válik. Konyhánk művészei, Szepesi Gábor Corporate Chef és Gönczi Tamás Head Chef, olyan kreatív és ínycsiklandozó ételekkel kápráztatják el a vendégeket, melyek nem csupán az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem igazi gasztronómiai utazásra invitálnak. A könnyed Cézár saláta, a hagyományos gulyásleves, az ázsiai húsleves, a tökéletesen grillezett karfiolsteak, a bőséges burgerek és a BBQ sertésoldalas mind megférnek egymás mellett az étlapon.

Különleges látványkonyha

A látványkonyha kiemelkedő helyet kapott az étteremben, így a vendégek minden érzékszervre ható páratlan gasztronómiai élményt élhetnek át, ahol az ízek, az illatok és a vizuális elemek összefonódnak egymással. Minden egyes fogás egy valódi történet, amely a séfek szenvedélyét és kreativitását tükrözi.

Nyitvatartás

Az étterem minden nap 11:00 – 21:00 óra között várja a vendégeket!
Kérjük, minden esetben foglaljon asztalt a 06 46 200 242-es telefonszámon vagy az info@theclubavalon.hu e-mail címen.