Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház - Avalon Resort & SPA

Maya Játszópark/Maya Dzsungel Játszóház

Avalon Resort & SPA - Maya játszópark

Az Avalon Park a legkisebbekre is gondolva kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára. A 2500 négyzetméteren megépített, szabadtéri egyedi, “maya dizájnnal” ellátott játszóparkban különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemek, valamint csúszdák biztosítanak biztonságos és változatos szórakozást a kicsik számára. A 400 négyzetméteres fedett játszóházban pedig tematikus, dzsungel hangulatot idéző játéktér fogadja a családokat olyan egyedi felszereltséggel és Magyarországon először beépítésre kerülő játékstruktúrával, mint például az interaktív mászófal, a LED labda medence, a verseny csúszdák, vagy az interaktív trambulin. 

A játéknak és a mozgásnak minden életkorban meghatározó szerepe van a gyermekek fejlődésében. A Maya Dzsungel Játszóház játékelemeit a kicsik mozgásigényéhez igazítva fejlesztették ki, így tökéletesen megfelelnek és maximálisan ki tudják elégíteni azt. Az interaktív játékelemeken kívül zsetonnal működő léghokival, valamint autóversenyzős, vagy horgászós játékgépeken tehetik próbára reakció idejüket és gyorsaságukat játszóházunk apró vendégei.

A Maya játékbirodalom az évszaknak megfelelő gyermek rendezvények széles választékával (Húsvét, Gyereknap, Halloween, Mikulás) várja a látogatókat, ahol animátorok gondoskodnak a gyerekek számára érdekes és élvezetes programról. Kollégáink alkalomhoz illő tematikus játékokkal teszik még színesebbé a játszóparkban töltött időt és olyan állandó programokkal várják minden nap a családokat, mint például a mesemozi, a kézműves foglalkozások, a memóriajátékok, vagy a logikai fejtörők és kvízek. Feláras szolgáltatásként pedig szappanfestéssel, vagy homokkép készítéssel fejleszthetik kreativitásukat a gyerekek, elkészült alkotásukat pedig megőrizhetik és haza is vihetik magukkal.

A gyerekek önfeledt szórakozását a játszóház kedvelt kabalafigurája, Majmóca teszi igazán teljessé, akit a (Dzsungel Játszóház recepcióján megvásárolható) Maj-Móca kalandjai mesefüzetünkből ismerhetnek meg jobban a családok.

A gyerekek számára az év egyik legjobban várt napja a születésnapjuk, amit szintén megünnepelhetnek játszóházunk szülinapi szobájában vagy (nyári szezonban) szabadtéri játszóparkunkban akár kedvelt mesehőseik társaságában. A meghívottak számától függően több, különböző színvilágú szülinapi szoba közül is választhatnak, nagy létszám esetén pedig termeink összenyitva is kibérelhetőek az ünneplésre. 

Kedves vendégeink! A Maya Dzsungel Játszóházban zokni használata – higiéniai és balesetvédelmi szempontok miatt – gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szükséges és kötelező!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy esős időben a fánkcsúszda a balesetek elkerülése érdekében nem vehető igénybe! Megértésüket köszönjük! 

MAya téli programOK

Baba PROGRAMOK

Nyitva tartás:

Maya Játszópark:

minden nap 10:00 - 19:00

Maya Dzsungel Játszóház:

minden nap 10:00 – 19:00

Éjszakai gyermekfelügyelet a Maya Dzsungel Játszóházban:

Péntek és szombat : 19:30-22:00

A Dzsungel Játszóházban 19.30-tól szakképzett animátorok biztosítanak gyermekfelügyeletet színes és élménydús programok mellett egészen 22:00-ig. Előzetes egyeztetés szükséges.

Galéria