Vino Salone - Avalon Resort & SPA

Vino Salone

A Vino Salone-ban öt kontinens tizenhárom országának szőlődűnéjére kalauzoljuk el szállóvendégeinket. Az exkluzív boros pince tematikus kóstolóknak nyújt kiváló helyszínt, ahol alkalmanként vendégelőadók mutatják be az egyes borvidékek adottságait, a szőlőfajták jellemzőit és a zamatos nedűkben rejlő egyediséget. 

Mivel elkötelezett hívei vagyunk a minőségi borfogyasztásnak és annak népszerűsítésének, vendégeinket közel 200 féle (megközelítőleg 2.500 palack) bor és pezsgő szortimenttel fogadjuk a Vino Salone-ban. Rendkívül fontos számunkra, hogy mindenkinek olyan italt tudjunk ajánlani, ami elnyeri a tetszésüket, legyen az egy frissítő Franciacorta, vagy Champagne, egy remek bor itthonról, vagy a világ bármely részéről. 

VINO SALONE TOUR

Kalandozzanak velünk tavasszal Magyarország különböző borvidékein és ismerjék meg hazánk kiváló borait a Vino Salone-ban!

Minden szerdán egy borvidék rövid bemutatására invitáljuk Önöket, ahol 16:00 és 17:00 között, a Vino Salone-unk felfedezése közben egy, az adott hétre kiválasztott borvidékről származó bort kóstolhatnak Sommelier-nk vezetésével
A csodás ízek és illatok mellett az élmény is garantált, hiszen a saját exkluzív borszalonunkban van lehetőségük felfedezni borvidékeinket.

Programunk március 6-tól minden szerdán 16:00 órai kezdettel elérhető.

Gyülekező Avalon Resort & SPA szállodai recepció.

Programon való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a recepción.

Avalon Resort - Vino Salone borszalon tour 2024

Fedezze fel Magyarország és a világ legkiválóbb borvidékeit nyaralása alatt az Avalon Resortban!

 

Aktuális programjainkról, kérjük érdeklődjön a szálloda recepcióján, vagy az Avalon Ristorantéban sommelier kollégáinknál!

+36 20 200 245 

 

Galéria