Vino Salone - Avalon Resort & SPA

Vino Salone

Megnyitott a VINO SALONE, ahol luxus körülmények között ízlelheti meg a világ bor és pezsgő különlegességeit!

Az Avalon Park legfrissebb újdonsága a nemrégiben nyílt Vino Salone, ahol öt kontinens, tizenhárom országának szőlődűnéjére kalauzoljuk el szállóvendégeinket. Az exkluzív boros pince tematikus kóstolóknak nyújt kiváló helyszínt, ahol alkalmanként vendégelőadók mutatják be az egyes borvidékek adottságait, a szőlőfajták jellemzőit és a zamatos nedűkben rejlő egyediséget. 

Mivel elkötelezett hívei vagyunk a minőségi borfogyasztásnak és annak népszerűsítésének, vendégeinket közel 200 féle (megközelítőleg 2.500 palack) bor és pezsgő szortimenttel fogadjuk a Vino Salone-ban. Rendkívül fontos számunkra, hogy mindenkinek olyan italt tudjunk ajánlani, ami elnyeri a tetszésüket, legyen az egy frissítő Franciacorta, vagy Champagne, egy remek bor itthonról, vagy a világ bármely részéről. 

A belsőépítészeti stílusában is magas minőséget képviselő bortrezorban – az italok tárolásához szükséges – temperált környezetet biztosítunk, így a palackos érlelés jótékony hatását is élvezhetik vendégeink. Amikor már a piacon nem fellelhetők az egyes kiváló évjáratú borok akár az itthoni, akár a külföldi kínálatból, nálunk akkor is találhatnak még belőlük pár palackkal a szerencsésebbek. Ezzel a lépésünkkel is szeretnénk Miskolcot és az Avalon Parkot felhelyezni a borkedvelők és borértők térképére. Az itt bemutatásra és kóstoltatásra kerülő borokkal igyekeztünk lefedni a világ minden táját, így természetesen hazánk legjobbjai is megtalálhatóak kínálatunkban. Az adott alkalomhoz illő, legmegfelelőbb palack kiválasztásában szakértő kollégáink készséggel állnak vendégeink rendelkezésére, akik szaktudásukkal segítik megtalálni mind közül a legideálisabbat. 

 

Fedezze fel Magyarország és a világ legkiválóbb borvidékeit nyaralása alatt az Avalon Resortban!

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől vasárnapig:

12:00-23:00

Aktuális programjainkról, kérjük érdeklődjön a szálloda recepcióján, vagy az Avalon Ristorantéban sommelier kollégáinknál!

Borlap
Csomagajánlatok