Baba programok - Avalon Resort & SPA

Baba programok

Januárban és februárban olyan változatos programokkal várjuk a családdal érkező vendégeinket, mint a textilfestés, kulcstartó készítés, gipsz festés és közös mozizás. A legkisebb gyermekekkel érkezőknek sem kell lemondaniuk az Avalon élményeiről, hiszen izgalmasabbnál izgalmasabb foglalkozások várják majd!

Ebben az időszaban 3 különböző babás foglalkozással várjuk Önöket:

A Babaúszás mozgásfejlesztő programunkat három hónapos kortól kétéves korig ajánljuk a családok számára. A vízben végzett mozgás – sokoldalú fejlesztő hatása mellett – elmélyíti a szülő és babája közötti kapcsolatot. A 30 perces foglalkozásokon erősíthetjük a babák izomzatát, ezáltal a kúszáshoz, mászáshoz, majd később a járáshoz használt izomcsoportokat tornáztatjuk, edzhetjük meg.

 

Kézlenyomat készítés során fejlődnek a babák motoros készségei. Ezek a készségfejlesztő és egyben szórakoztató foglalkozások segítenek a csecsemőknek és kisgyermekeknek fejleszteni a finommotoros készségeiket. Mindemellett fejlődik a kreativitás és a fantázia is. Akár egy szabad festés alkalmával, a foglalkozáson lehetővé tesszük, hogy a gyerekek saját ötleteiket megvalósítsák, és szabadon alkothassanak. Ez ösztönzi őket a kreatív gondolkodásra, az innovációra és a problémamegoldó képességeik fejlődésére. Plusz a színek használata elősegíti ezeknek a játékos tanulását is.

 

A Sazpa Montessori ügyesedő© programok célja a 3 éven aluli kisgyermekek készségeinek, képességeinek fejlesztése, támogatása Montessori eszközrendszerén keresztül a gyermekek egyéni fejlettségi szintjét figyelembe véve.

Montessori hangsúlyozta a gyermekek szabad cselekvési vágyát, az önállóság jelentőségét az egyén, a gyermek életében, beindítja önfejlesztő mechanizmusát.

Eszközeinek használata során a gyermekeknek fejlődik többek között a problémamegoldó képessége, az általános és elvont gondolkodása, a kommunikációja, az íróujjai, a türelme, az önkontroll képessége, a kreativitása, a figyelme, az érzékszervei, a szociális képességei, valamint finomodnak a mozdulatai, amelyek az összpontosításhoz biztosítanak kellő alapot.

 

  HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK
Időpont és helyszín

8:30 és 9:00

Resort SPA

14:30-15:45

Resort játszó

10:30-11:30

Resort Játszó

10:30-11:30

Resort Játszó

14:30-15:45

Resort játszó

Program Babaúszás Kézlenyomat készítés Sazpa Montessori ügyesedő© programok Sazpa Montessori ügyesedő© programok Kézlenyomat készítés

 


 

Tegye emlékezetessé a kisgyermekével töltött időt erdei pihenése alatt!