Családosok - Avalon Resort & SPA

Családosok

Avalon Resort & SPA Miskolctapolca - Családosok

Érkezzenek babával, kisiskolással vagy kamasszal, a család- és bababarát Avalon Resort & SPA***** Superior tökéletes választás a pihenésre és közös időtöltésre, hogy még élvezetesebbé tegyük az nyaralást, a 6 éven aluli gyermekkel díjmentesen szállhatnak meg Önnel egy szobában.*

Szórakozzanak együtt és szerezzenek közös élményeket, fedezzenek fel új helyeket izgalmas kirándulásokon és próbáljanak ki valami újat a nyaralás során: Változatos programjainkkal felejthetetlen szórakozást kínálunk kicsiknek és nagyoknak.

A kisbabával érkezők pihenését külön játszószoba segíti, ahol animátorok vigyáznak a picikre, míg a nagyobb gyermekek a 2500 négyzetméter kül- és beltéri játsóparkunkban, a Maya Dzsungel Játszóház és Játszóparkban felhőtlenül szórakozhatnak.  Ezalatt az idő alatt szülők kikapcsolódását a wellness részlegünk és a két éttermünk biztosítja.  

A közös élményeket az elektromos gokart pályájánkon élhetik át, ahol a 6 éves kor feletti gyerekek kipróbálhatják a kétszemélyes gokartozást szüleikkel.  

 

*Superior és Erdei Design Superior szobáinkban 1 fő max. 6 éves gyermek elhelyezését, rönkház szintjeink, illetve komplett rönkházaink foglalása esetén pedig 2 fő max. 6 éves gyermek elhelyezését díjmentesen biztosítjuk!

További információk: sales@avalonresort.hu