Avalon szerelmes pillanatok - Avalon Resort & SPA

Avalon szerelmes pillanatok

#

Avalon szerelmes pillanatok


Kápráztassa el párját wellness-szel, gasztro kalandokkal és érzelmekkel töltött hétköznapjainkon, exkluzív környezetben! A különleges esemény már érkezésük pillanatában kezdetét veszi, amelyet a szobákba bekészített ajándékokkal ünnepelhetnek meg. A különleges páros élményt egy kettesben eltöltött hátmasszázzsal egészítjük ki, melyet rózsaszirmokkal díszített, privát pezsgőfürdőzéssel zárhatnak egy üveg Prosecco társaságában. Michelin ajánlást kapott olasz éttermünkben - az Avalon Ristorantéban - ötfogásos vacsorával koronázzuk meg a filmbeillő, szenvedélyes pillanatokat.

Váltsák valóra legcsodálatosabb álmaikat a Bükk szívében, egy csipetnyi kényeztető luxussal fűszerezve!

Különleges csomagtartalom:

 

Meglepetések a szobába:
- Moët pezsgő
- Macaron válogatás
- kis méretű virágdoboz

SPA élmények
- Time Together 60 perc: kettesben 30 perces hátmasszázs, ezt követően közösen élvezhetik a pezsgőfürdőt, rózsaszirom és egy üveg Prosecco társaságában

Gasztro élmények

A tartózkodás alatt egy alkalom öt fogásos szervírozott vacsora az Avalon Ristoranteban előzetesen egyeztetett időpontban, a további napokon a'la carte módon van lehetőség vacsorázni parkunk két éttermében, amely külön térítendő.

Öt fogásos menüsorunk a következő:

-   Paradicsom osztriga 

-   Hideg kacsamáj, birsalma - csipkebogyó lekvár, házi kalács

-   Erdeigombás rizottó

-   Szarvasgerinc, vadbrokkoli, burgonyapüré

-   Gesztenye, csoki, áfonya


csomag további tartalma


Foglalással vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon 06-46/200-241 vagy e-mail címen sales@avalonresort.hu.

*The Club Avalon éttermünk 2024.01.08. és 03.28. között zárva tart! Kivéve 03.15. és 17. között.