Avalon feltöltődés félpanzióval - Avalon Resort & SPA

Avalon feltöltődés félpanzióval

#

Avalon feltöltődés félpanzióval

Vegyen részt egy fantasztikus utazáson a természet közeli az Avalon Resort & SPA-ba. Gyönyörködjön a Bükk csodás tájaiban próbálja ki e-bike-jainkat és fedezze fel az Avalon minden és lehetőségét. Lazuljon hangulatos élő zenés vacsoráinkon minden hétfőn vagy ismerje meg Vino Salone-unk és kóstolja meg a hazai borvidék legjobbjait a Vino Salone Tour programunk keretein belül. Ez a tavasz szóljon az élményekről, azaz szóljon az Avalonról és Önről!

 

FELTÖLTŐDÉS HÉTKÖZNAP:

Hétfőnként Élénkítő-frissítő szaunaprogram  

Minden hétfőn Live melodies

Szerdánként vitalitás szaunaprogram

Minden szerdán Vino Salone Tour (március 27. és április 3., 24.,)

Minden nap Maya mini gasztro workshop a Pizzakészítéstől a süteménykészítésig, az Avalon Ristorante Master Chef támogatásával.

Különleges csomagtartalom:

Különleges Avalon vacsora parkunk Avalon Ristorante olasz éttermében és a The Club Avalon Grill & Experience éttermünkben: Felnőttek részére 3 fogás, 0-14 éves kor közötti gyermekek részére 2 fogás + macaron desszert választható az étlapokon megjelölt ételekből.

2 db 8 perces egyszemélyes gokart futam a HELL Kart & Event Center gokart pályánkon


CSOMAG TOVÁBBI TARTALMA


Foglalással vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon 06-46/200-241 vagy e-mail címen sales@avalonresort.hu.


Általános szerződési feltételeinket a honlapunkon megtekintheti: https://avalonresort.hu/aszf
Tájékoztatás a digitális adatszolgáltatásról: https://avalonresort.hu/tajekoztatas-digitalis-adatrogzitesrol
 

Ajánlatunk minimum 2 éjszaka foglalása esetén érvényes hétköznapokon vasárnaptól csütörtökig, kivéve a kiemelt és ünnepi időszakokat!