Avalon feltöltődés félpanzióval - Avalon Resort & SPA

Avalon feltöltődés félpanzióval

#

Avalon feltöltődés félpanzióval

Vegyen részt egy fantasztikus téli időutazáson a természet közeli az Avalon Resort & SPA-ba. Gyönyörködjön a Bükk csodás tájaiban a reggeli zúzmarás környezetben a fagyott levegő tisztaságában és a természet csodálatos téli színvilágában. Fedezze fel, miért teszi a tél ezt az évszakot az egyik legszebb és a legszívmelengetőbb időszakká az utazás terén.
 

FELTÖLTŐDÉS HÉTKÖZNAP:

Hétfőnként téli illatvarázs szauna szeánsz

Minden hétfőn Live melodies

Szerdánként élénkítő szauna szeánsz

Minden nap Maya mini gasztro workshop a Pizzakészítéstől a süteménykészítésig, az Avalon Ristorante Master Chef támogatásával.

Különleges csomagtartalom:

Különleges Avalon vacsora parkunk Avalon Ristorante olasz éttermében és a The Club Avalon Grill & Experience éttermünkben: Felnőttek részére 3 fogás, 0-14 éves kor közötti gyermekek részére 2 fogás + macaron desszert választható az étlapokon megjelölt ételekből.

2 db 8 perces egyszemélyes gokart futam a HELL Kart & Event Center gokart pályánkon


CSOMAG TOVÁBBI TARTALMA


Foglalással vagy ajánlatkéréssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámon 06-46/200-241 vagy e-mail címen sales@avalonresort.hu.


Általános szerződési feltételeinket a honlapunkon megtekintheti: https://avalonresort.hu/aszf
Tájékoztatás a digitális adatszolgáltatásról: https://avalonresort.hu/tajekoztatas-digitalis-adatrogzitesrol
 

Ajánlatunk minimum 2 éjszaka foglalása esetén érvényes hétköznapokon vasárnaptól csütörtökig, kivéve a kiemelt és ünnepi időszakokat!