Maya Játszópark és Dzsungel Játszóház

Maya Játszópark – a gyermekek birodalma

Az Avalon Resort & SPA***** Superior játszóparkja új dimenziót nyit a gyermekek előtt: a felejthetetlen élmény és felhőtlen szórakozás garantált minden gyerkőc számára a nyaralás során. A Resort területén található szabadtéri Maya Játszópark és a fedett Maya Dzsungel Játszóház számtalan lehetőséget kínál: a gyerekek izgalmas kihívásokat élhetnek át, kibontakoztathatják kreativitásukat és különféle szórakoztató tevékenységek során fejleszthetik képességeiket. A játszóparkunkban minden nap újabb és újabb kalandok várnak a legkisebbekre is!

Maya Játszópark – szabadtéri móka és kacagás

Hatalmas szabadtéri játszóház: Az Avalon Resort fiatalkorú vendégei számára kialakított szabadtéri játszóház 2500 négyzetméteren kínál elképesztő szórakozást a hét minden napján.

Különleges és egyedi hangulat: A játszópark egyedi “maya designt” kapott, amely egy teljesen új világba repíti el a gyermekeket.

Egyedülálló és lebilincselő élmények: Mászó- és ugráló elemek, szuper csúszdák és ügyességi feladatok sokasága várja a játszani vágyókat.

Biztonságos szórakozás: A gyermekek modern és felügyelt környezetben élvezhetik az önfeledt pillanatokat, miközben szakértői felügyelet gondoskodik a maximális biztonságról.

Maya Dzsungel Játszóház – beltéri egzotikus játéktér

Beltéri játszóház: fedett játszóház 400 négyzetméteren dzsungel hangulatot idéző játéktérrel.

A gyermekek mozgásigényéhez igazított játékelemek: interaktív mászófal, LED labdamedence, versenycsúszdák, interaktív trambulin, illetve léghoki, autóversenyzős és horgászós játékgépek.

Szakképzett animátorok által vezetett foglalkozások: kézműves feladatok, mesemozi, memóriajátékok, reggeli torna, gasztro workshopok, logikai fejtörők és kvízek. Felár ellenében szappanfestésre és homokkép készítésre is van lehetőség.

Majmóca kabalafigura: az önfeledt szórakozást a játszópark kabalája teszi még emlékezetesebbé! (A Dzsungel Játszóház recepcióján megvásárolható Majmóca kalandjait bemutató mesefüzet is.)

Szülinapi bulit is tarthat nálunk: a gyermekek kedvelt mesehőseik társaságában ünnepelhetik meg a nagy napjukat! Többféle színvilágú szülinapi szoba is elérhető, melyek nagyobb létszám esetén összenyithatóak.

Esti gyermekfelügyelet: a játszóházban gyermekfelügyeletet is igényelhet 19:30 és 22:00 óra között előzetes egyeztetést követően.

Önfeledt szórakozás minden nap a játszóparkban

Maya Játszópark: minden nap 10:00 – 19:00
Maya Dzsungel Játszóház: minden nap 10:00 – 22:00

A Maya Dzsungel Játszóházban zokni használata higiéniai és balesetvédelmi okok miatt gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kötelező! Esős időben a fánkcsúszda a balesetek elkerülése érdekében nem üzemel!