HELL Kart Gokart

A HELL Kart Gokart Magyarország egyik csúcsmodern elektromos gokartpályája, ahol a versenyzés szerelmesei elképesztő élményekre, lenyűgöző kihívásokra, festői környezetre és friss levegőre számíthatnak. Az extrém sportok kedvelői gyönyörű erdei környezetben száguldhatnak az 580 méteres minőségi aszfalton, miközben izgalmas és felejthetetlen pillanatokat élhetnek át.

HELL Kart Gokart – a száguldás szerelmeseinek

Gokartélmény: sebesség, kihívás és szórakozás

580 méter hosszú és 8-12 méter széles gokartpálya biztosítja a felhőtlen szórakozást.

A digitális időmérő rendszer által a családok és barátok összemérhetik erejüket egymással és háziversenyeket szervezhetnek.

A dupla gokartok lehetővé teszik, hogy a 6 évnél idősebb gyermekek szüleikkel együtt száguldjanak.

Az Activity Box applikációval könnyen intézheti a foglalásokat és nyomon követheti a futamok valós idejű adatait is.

Futamok

Árakról, csomagokról és futamokról érdeklődni a HELL Kart & Event Center recepcióján.

Hasznos tudnivalók gokartozás előtt

  • A futamokon csak felelősségi nyilatkozat aláírása után lehet részt venni. 18 éven aluliaknak szülői, vagy gondviselői aláírás szükséges.
  • A futamok előtt regisztráció szükséges, melynek díja 1500 Ft/év. Ha első alkalommal két futamot vásárol meg, akkor a regisztráció díjtelen.
  • Az egyszemélyes gokartokat csak 14. életévüket betöltött és 140 cm-es testmagasságot meghaladó vendégek használhatják.
  • A dupla gokartokat csak a 6. életévüket betöltött gyermekek (akiket a kollégáink biztonságosan be tudnak csatolni) vehetik igénybe, a 18. életévet betöltött kísérőkkel együtt.
  • A dupla gokartok esős, havas időjárás esetén nem üzemelnek.
  • Céges vagy egyéni csomagfoglalás minimum 8 fő esetén lehetséges. Előzetes pályafoglalást leadni hétvégén és ünnepnapokon a rendezvény időpontját megelőzően 24 órával van lehetőség.
  • Nyitvatartás: 14:00-22:00