Erdei Design SPA

Erdei Design SPA – a nyugalom szigete

Az Erdei Design SPA a luxus és a kényelem oázisát eleveníti meg az Avalon Resort legcsendesebb területén. Miközben a természet nyugalmát élvezi, exkluzív szolgáltatásokkal kényeztetheti magát és átélheti a relaxáció legmagasabb szintjeit. Az Erdei Wellness kínálata kérdés nélkül páratlan élményeket tartogat mindenki számára: egyedi szolgáltatásokkal, lélegzetelállító panorámával és a teljes feltöltődés lehetőségével szolgál a pihenni vágyók számára.

Egyedi SPA élmény az Erdei Wellnessben

Idilli környezetben: az Erdei Wellness az Avalon Resort legnyugodtabb részén, a Bükk közvetlen közelében helyezkedik el.

Különleges wellness élmény: infinity medence, jakuzzi, kültéri szauna és medencebár várja a vendégeket.

Exkluzív szolgáltatások: az Erdei Wellness kizárólag az Erdei Design részleg vendégei számára fenntartott privát terület.

Valóságos édenkert: a Bükk fáitól karnyújtásra található az Erdei Wellness, a kültéri medencéből és a szaunaházból is egyedülálló kilátást élvezhet.

Ideális kikapcsolódás mindenkinek: pároknak, családoknak, baráti társaságoknak és üzleti úton lévők számára is tökéletes pihenési lehetőséget biztosít.

Exkluzív szolgáltatások az Erdei Design részleg vendégeinek

A Resort központi wellness részlegén a testét és lelkét egyaránt felfrissítheti a kényeztető luxus kezeléseknek köszönhetően!

Időtlen szórakozás a kültéri élmény- és merülőmedencében: az 50 négyzetméteres kültéri fűtött medence télen és nyáron egyaránt várja a csobbanni vágyókat.

Teljes körű relaxáció a jakuzziban: a víz ölelésében a világ minden gondja elszáll, a jakuzzi kényelmes ülésében elnyúlva megtapasztalhatja a nyugalom és a pihenés kifogyhatatlan forrását.

Erdei Szaunaház egyedülálló panorámával: a kellemes meleg és a természet szépsége egyesül a szaunában, ahol minden pillanatban a harmónia és a feltöltődés érzése járja át.

Erdei Medencebár gazdag italkínálattal: kora tavasztól késő őszig különleges koktélok és frissítő üdítők széles választékával várjuk.

Erdei Wellness télen és nyáron

Nyári nyitvatartás:

Kültéri élmény- és merülőmedence: 08:00 – 21:30
Jakuzzi és Erdei Szaunaház: 8:00 – 21:30
Erdei Medencebár: 10:00 – 22:00

Téli nyitvatartás:

A szolgáltatások novembertől márciusig 10:00 és 18:00 óra között elérhetőek.