Rendezvényhelyszín

Az Avalon Resort & SPA***** Superior exkluzív rendezvényhelyszínei

Tökéletes választás tárgyalásokhoz, megbeszélésekhez, csapatépítő programokhoz, konferenciákhoz és üzleti találkozókhoz. A természet közelében elhelyezkedő hotel modern és elegáns hangulata rendkívül inspiráló és kreatív atmoszférát teremt a rendezvényekhez. Profi rendezvényszervező csapatunk segíti a tervezés és lebonyolítás minden lépését, hogy eseménye tökéletes legyen.

Sikeres rendezvények luxus környezetben

Könnyen és gyorsan megközelíthető: az Avalon Resort csupán 1,5 óra autóútra található Budapesttől.

Két étterem a Resort területén: a klasszikus ételektől az egyedülálló gasztronómiai különlegességekig terjedő étlapjainkon minden vendég megtalálhatja az ízlésének és elvárásainak megfelelő fogást.

Kül- és beltéri wellness szolgáltatások: a tökéletes kikapcsolódásban a kényeztető masszázsok és kezelések, az élménymedencék, a jakuzzik és a széleskörű szaunavilága segít.

Kiterjedt szobaválaszték: különféle stílusú, méretű és felszereltségű szobáink közül válogathat, melyek mindegyike a luxus, az elegancia és kényelem megtestesítői.

Csapatépítő programok: személyre szabott programok, közösségfejlesztő tevékenységek, adrenalindús gokartfutamok, e-bike túrák, tematikus borkóstolók és szabadulószobák segítik fejleszteni a csapatok összetartását.

Bérelhető rendezvényhelyszínek

Avalon Konferencia központ: privát, különálló épületben található, 180 m²-es, 200 fő befogadóképességgel rendelkező konferenciaterem, melyhez hatalmas terasz tartozik. A terem extra méretű videófallal felszerelt.

Avalon Resort & SPA különterem: a Resort főépületének földszintjén lévő 90 m²-es, 60 fő befogadására képes terem, amelyhez egy óriási terasz csatlakozik. A teremben Full HD kivetítő és motoros vetítővászon található.

Vino Salone: 100 m²-es exkluzív borszalon, ahol a világ 5 kontinenséről származó több száz bor válogatott kínálata nyújt páratlan élményeket.

A konferenciatermek technikai felszereltsége

modern audiovizuális eszközök

igény szerint laptop biztosítása

flipchart és pinwand tábla

high-tech hangosítás szakképzett technikus segítségével

ingyenes WIFI hozzáférés a park egész területén

Árainkat minden esetben egyedileg alakítjuk, hogy maximálisan illeszkedjenek az igényeihez és elvárásaihoz.