Helyszínek - Avalon Resort & SPA

Helyszínek

Terem Alapterület Széksorosan U alakos
(külső száron)
Iskolapados Állófogadás
Avalon Konferencia Központ 180 m2 200 fő 60 fő 90 fő 150 fő
Avalon Resort & SPA Különterem 90 m2 60 fő 18 fő 16 fő 40 fő
Vino Salone 100 m2   12 fő    

Konferenciatermeink

Avalon Konferencia központ

Az exkluzív Konferencia központhoz hatalmas terasz tartozik, ezáltal a kollégák a Bükk ölelésében, gyönyörű környezetben levegőzhetnek és frissülhetnek fel a rendezvények szünetében. A terem legnagyobb előnye, hogy különálló épületként tökéletes otthont biztosít a rendezvények zavartalan lebonyolításához vagy egy feledhetetlen csapatépítő bulihoz. Az Avalon Park DJ-je igény szerint akár hajnalig is biztosítja a jó hangulatot.

Avalon Resort & SPA különterem

A szálloda épületének földszintjén található hangulatos konferenciaterem 60 fő befogadására alkalmas, mely szintén a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelten várja vendégeit. Legyen szó céges rendezvényről, konferenciáról, tárgyalásról, elegáns környezetben, a természet közelségében, mindenre precízen ügyelve valósítjuk meg kéréseit. A teremhez közvetlenül kapcsolódik egy 100 m2-es terasz, amely állófogadáshoz vagy a kávészünet eltöltéséhez is tökéletes helyszínt nyújt.

Konferencia termeink technikai felszereltsége:

Extra méretű videófal (Konferencia Központ)

Full HD kivetítő és motoros vetítővászon (Avalon Resort & SPA különtermében)

igény szerint laptop

flipchart és pinwand tábla

high-tech hangosítás szakképzett technikus segítségével

ingyenes WIFI hozzáférés a park egész területén

Vino Salone

Exkluzív borszalonunk céges megbeszélések és tematikus kóstolók számára biztosít ideális helyszínt! Fedezze fel öt kontinens, tizenhárom országának szőlődűnéit bortrezorunkban és nyerjen betekintést a világ bor és pezsgő különlegességeinek rejtelmeibe!


Ha az Avalon Park szolgáltatásai felkeltették érdeklődését, keressen minket bizalommal! Rendezvényét exkluzív környezetben, minden igényt kielégítve szervezzük meg és valósítjuk meg, melyre garantáltan mindenki emlékezni fog.

Árainkat minden esetben egyedileg, kérésének megfelelően alakítjuk ki.


További információk:

ertekesites@avalonpark.hu

Tel.: 06-46/200-241,  06-20/497-4554

GALÉRIA