Rendezvények - Avalon Resort & SPA

Rendezvények

A tárgyalások és megbeszélések zavartalan lebonyolításáról a legmodernebb audiovizuális eszközökkel felszerelt tágas konferenciatermeink, illetve vadonatúj borszalonunk, a Vino Salone gondoskodik.

Csapatépítő rendezvénynek pedig számos közösségfejlesztő program közül választhatnak munkatársaival, az adrenalindús gokart futamoktól kezdve, az e-bike túrákon át, a tematikus borkóstolókig, de betekintést nyerhetnek szabadulószobáink rejtelmeibe is.

Kulináris tapasztalataikat a nemzetközi díjnyertes Avalon Ristorante mediterrán ízeivel, vagy steak különlegességeivel, valamint a streetfood és grillezett ételeket felvonultató The Club kínálatával emelhetik új szintre a parkban töltött napok alatt.

A kül- és beltéri wellness részleggel rendelkező Avalon SPA, valamint az Erdei Design szállodaszárnyunk wellness szolgáltatásai - úgymint a fűtött kültéri infinity medence, a jacuzzi és az erdei panoráma szaunaház - pedig kényeztető kikapcsolódást nyújtanak a passzív kikapcsolódást kedvelő munkatársak számára. 


Lélegzetelállító szobák és rönkházak:

80 db szoba

8 féle választható szobatípus

részben külön ágyas és pótágyazható szobák

Bővebben


Tegyék feledhetetlenné céges rendezvényüket különleges csapatépítő programjainkkal!


További információk:

E-mail: ertekesites@avalonpark.hu

06-20/ 497-4554

Gokartpálya érdeklődés, foglalás: Héjas Szilád – 0620/666-5403