Hotel - Avalon Resort & SPA

Hotel

 Avalon Resort SPA - Hotel lobby

Az Avalon Resort & SPA***** Superior a Bükk ölelésében, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az Avalon Park hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről.

A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt a pároknak, de igazi relaxálást biztosít üzletembereknek is egy fárasztó munkamegbeszélés után.

Az Avalon Park többszörösen nemzetközi díjnyertes szállodája, az Avalon Resort & SPA***** Superior 31 minden igényt kielégítő szobával, 2 junior lakosztállyal, 2 luxus lakosztállyal, 15 exkluzív HONKA rönkházzal és a 2021 évtől új Erdei Dizájn elnevezésű 15 szobás szállodaépülettel várja a természet közelségében pihenni vágyókat. A modern és egyedi bútorok, kiegészítők teljes harmóniában és összhangban töltik meg a teret, melyben a kohéziót a legősibb építőelem, a fa adja.

A szobák és rönkházak klíma berendezéssel, LED tévével, kapszulás kávé-, és teafőzővel, telefonnal, minibárral, Internet-elérhetőséggel, laptop széffel és mágneskártyás zárral felszereltek, de a tökéletes pihenéshez minőségi L’Occitane és Forkids pipere bekészítéssel is várjuk a felnőtteket és gyermekeket egyaránt.

Az Avalon Park aktív kikapcsolódási lehetőségei mellett a külső és belső wellness részleg szolgáltatásai is hozzájárulnak a tökéletes pihenéshez, így mindenki testileg és lelkileg is feltöltődve tér tőlünk haza.

Célunk, hogy a stílusos eleganciával, a természetes környezettel, az Avalon Ristorante, valamint az Grill & Gourmet Casual Restaurant kiváló és változatos ízeivel, illetve a kényeztető wellness kezeléseinkkel tegyük teljessé vendégeink pihenését.