Hotel - Avalon Resort & SPA

Hotel

 Avalon Resort SPA - Hotel lobby

Az Avalon Resort & SPA***** Superior Miskolctapolcán, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Hitvallásunk között szerepel, hogy a kényeztetés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről.

Az Avalon Resort & SPA***** Superior 31 minden igényt kielégítő superior szobával, 2 junior lakosztállyal, 2 luxus lakosztállyal, 15 exkluzív két szintes HONKA rönkházzal és 15 szobás külön álló privát szállodaépület az Erdei Design szárnyunkkal, mely saját kültéri fűtött medencével, jacuzzival, finn szaunával és medence bárral rendelkezik.

A számos kikapcsolódási lehetőségei mellett a külső és belső wellness részleg szolgáltatásai is hozzájárulnak a tökéletes pihenéshez, így mindenki testileg és lelkileg is feltöltődve tér tőlünk haza.

Éttermeink, az Avalon Ristorante, valamint a The Club kiváló és változatos ízeivel, eleganciával és környezeti adottságaival kápráztatja el az idelátogató vendégeit.

Pihenését saját elektromos gokart pályánk teheti egyedivé, valamint a gyermekek kedvence a Maya Dzsungel Játszóház és Játszópark színes programjai teszi felejthetetlenné az egész család számára.

Üdv Itthon!