Ristorante - Avalon Resort & SPA

Ristorante

Avalon Resort & SPA - Restorante

Az Avalon Ristorante tradicionális olasz ízei garantáltan elkápráztatják a vendégeket. A gasztronómia szerelmesei így fatüzelésű kemencében készült pizzát, tiramisut, eredeti olasz rizottót, házi tésztákat kóstolhatnak, melyeket saját magunk, házilag készítünk el. Emellett mindig friss, egyenesen Olaszországból beszerzett különleges sonkákat, felvágottakat, sajtokat és halakat is ehetnek nálunk. A grillezett húsokat a vendégtérben kialakított látványkonyhán készítjük faszenes grill sütőben, forró vasrácson pirulva vendégeink szeme láttára, közben érezve a friss fűszerek, a fokhagyma és olívaolaj illatát. Az extra szűz olívaolaj kihagyhatatlan alapanyaga konyhánknak, melyet Szicíliából szerzünk be.

Onnan, ahonnan a Tarocco vérnarancs is érkezik hozzánk, melyet vendégeink limonádéjába frissen facsarunk, hogy fedett kerti teraszunkon bármikor kellemesen elfogyaszthassák. A desszerteket saját cukrászaink készítik, hogy mindig a legfrissebb süteményeket tálalhassuk.
Profi mixereink számos finom koktélt készítenek, ha épp arra vágynak de whisky-k, rumok, grappák, cognac-ok, pezsgők, valamint díjnyertes pálinkák és borok hosszú sora is fogyasztásra vár amerikai típusú bárunkban. Közel 100 féle bort két egyedi gyártású beépített látványhűtőben tárolunk, hogy az étterem kedves sommelier kisasszonya a tökéletes hőmérsékleten szervírozhassa azokat.

A Ristorantéban egész évben színes programokkal és ismert fellépőkkel találkozhatnak a vendégek, hogy a gasztronómiai élmények mellett még élvezetesebb legyen a nálunk töltött idő.

Nyitva tartás:

Vasárnap-Csütörtök: 07:00 - 24:00
Péntek-Szombat: 07:00 - 01:00

Telefonszám: 06-46/200-245

E-mail: info@avalonristorante.hu

Galéria