Ristorante

Ristorante

Az Avalon Resort & SPA***** Superior büszkén mutatja be exkluzív gourmet éttermét, ahol az elegancia és a kivételes ízek találkoznak. Az Avalon Ristorante egyedülálló belsőépítészeti megoldásaival azonnal lenyűgözi vendégeit, teret adva az autentikus olasz élményeknek. Az étterem családias atmoszférája és a kifogástalan kiszolgálás egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy minden pillanat emlékezetessé váljon. A személyzet figyelmessége és az étterem prémium színvonala garantálja, hogy egy igazi kulináris utazás részese legyen!

A tradicionális olasz konyha szerelmeseinek

Az Avalon Ristorante nem csupán egy étterem, egy valódi kulináris élmény, amely a tradicionális olasz konyha izgalmas és ínycsiklandozó titkait tárja fel! Az éttermet 2022 után 2023-ban is Michelin-tányér elismerésben részesítették a Michelin Guide kritikusai, melyet Magyarországon vidéki étteremként elsők között érdemelt ki. A Ristorante kiválóságát támasztja alá, hogy európai és hazai szinten is többszörösen díjazott étterem.

Az Avalon Ristorante kulináris csodái

A Ristorante séfjei – Szepesi Gábor Corporate Chef és Gönczi Tamás Head Chef – a kifinomult ízek és gazdag textúrák mesterei. A fogások csak és kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, és gyakorlatilag a gourmet éttermek elvárásait is felülmúlják!

Antipasti fogások

megidézik Olaszország elképesztő ízeit.

Grillezett steak különlegességek

a világ különböző pontjairól érkeznek a mesteri húsok.

Kemencében sült pizzák

a világ legmodernebb Morello Forni kemencéjében készülnek és a nápolyi hagyományokat követve légiesen könnyűek és puhák.

Tésztaételek

minden falatja egy új dimenziót nyit meg.

Desszertkülönlegességek

Lazányi János vezető cukrász művészi alkotásai, melyek igazi édes finálét teremtenek a vacsora végén.