Medencebárok

Medencebárok az Avalon Resortban

Élvezze a kellemes napsütést napozóteraszunkon vagy baldachinágyaink, függőfoteljeink egyikében, és lazítson a friss levegőn, távol a város zajától! Az Avalon Resort területén két nagyszerű medencebárt is talál: a wellness részlegeink kültéri medencéi mellett található bárjaink különleges atmoszférával és frissítő italokkal várják a forró nyári napokon!

Széles italválaszték a Medencebárban

Kóstolja meg a klasszikus koktélokat, vagy válassza a ház specialitásait! Próbálja ki az egyedi italkülönlegességeket, esetleg frissüljön fel egy zamatos sörrel vagy kellemes borral a wellness részleg kültéri medencéje mellett! Akár alkoholmentes, akár alkoholos italokat keres, a Medencebár exkluzív italkínálata minden vágyat képes kielégíteni.

Exkluzív élmény az Erdei Medencebárban

Az Erdei Medencebár az Avalon Resort legnyugodtabb szegletében, az Erdei Design szárnyunkban található. A meleg nyári napokon a medence bár gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról: a finom koktélok és üdítők elengedhetetlen részei a nyaralásnak. Élje át a pihentető pillanatokat egy hűsítő ital, az idilli környezet és a csodálatos panoráma társaságában!

Nyitvatartás

A nyári időszakban a medencebárok minden nap 10:00 és 22:00 óra között tartanak nyitva.
A nyári szezonon kívül a kiszolgálás a hotel Lobby bárjából történik 10:00 és 22:00 óra között.