Lobby Bár - Avalon Resort & SPA

Lobby Bár

Lobby Bár

Az Avalon Resort & SPA Lobby Bár kínálatában számos alkoholos és alkoholmentes ital megtalálható.

Minőségi italok széles kínálatában mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.  

Bárjaink különleges kínálatában szereplő prémium minőségű "Bottle Bár" csomagban is kérhetik vendégeink prémium minőségű italainkat. A csomagokat kollégáink juttatják el a szobákba, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően készíthesse el kedvenc koktélját.

Nyitvatartás: minden nap 10:00-22:00-ig 

Februárban minden csütörtökön 16:00-17:00-ig RUMKÓSTOLÓ a Lobby báran!

Rumkóstolónk során bejárunk kontinenseket és elkalandozunk a füstös, kávés és gyümölcsös ízek tengerén. Megismerhetik a rumok aromáját, változatos ízeit, textúráját. Eseményeink alatt lehetőséget nyújtunk résztvevők számára, hogy mélyebben megértsék és értékeljék a rum készítésének művészetét és sokszínűségét.

 

Milyen rumokat kóstolhatnak?

Equiano Original Rum

Az Equiano Original az első afrikai-karibi rum, amit a mauritiusi Gray lepárlóban párolnak, majd 10 évig volt konyakos hordókban érlelnek. Ezután barbadosi rummal házasítják, ami viszont bourbon hordókban érlelődött. Nincs benne hozzáadott színezék, sem cukor.

 

Eminente Rum 7 years Reserva

Az Eminente Reserva rum egy különösen jó kubai rum, amely 100%-ban kubai cukornádból készül. Világos és tiszta, de rengeteg komplex és mély aromát is tartalmaz gazdag kávés és dohányos jegyekkel, amelyek mellett gyümölcsös-cseresznyés és virágos aromák ülnek.

Lobby itallap megtekintése

Galéria