HELL Kart & Event Center - Avalon Resort & SPA

HELL Kart & Event Center

Igazi versenyzési élmény egyedülálló környezetben!

Avalon Resort & SPA - Hell Kart & Event Center

Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályája a fák között kialakított nyomvonalával mintegy 562 méteres száguldást kínál a technikai sportok szerelmeseinek.

A speciálisan kialakított bukósisakok valódi motorhangot nyújtanak, miközben a test-test elleni küzdelem a formaautózás hangulatát idézi.

Az időmérő rendszer megjegyzi a versenyzők adatait, köridejét, vagyis a baráti társaságok háziversenyeket is vívhatnak egymással.

Az 562 méter hosszú és 8-12 méter széles gokart pálya 7 különböző szakaszra osztható, azaz 7 különböző pálya-verzió alakítható ki.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a gokartozás érkezési sorrendben történik! Egyéni futamok foglalására nincs lehetőség.
Céges vagy egyéni csomagfoglalás pedig minimum 8 fő esetén lehetséges.
Előzetes pályafoglalást a hétvége és kiemelt ünnepek esetében a rendezvény időpontját megelőzően 24 órával leadott foglalás esetén tudunk biztosítani!

Egyéni csomagok:

Tagsági kártya: 1.500 Ft/ db

Maszk: 500/ db

1 futam egyszemélyes gokart: 4.500 Ft/fő/ 8 perc

1 futam kétszemélyes gokart: 5.500 Ft/gokart/ 8 perc

3 futam egyszemélyes gokart: 12.500 Ft/ fő/ 8 perc

3 futam kétszemélyes gokart: 15.500 Ft/ gokart/ 8 perc

10 alkalmas bérlet: 40.000 Ft/fő érvényesség: 3 hónap

GoPro kamerás futam: + 4.500 Ft/ fő/ futam Hell Kart pendrive-on!

A futamok előtt felelősségi nyilatkozatot kell kitölteni, 18 éven aluliaknak szülői, vagy gondviselői aláírás szükséges.
Minden gokart futam előfeltétele a tagsági kártya megvásárlása, melynek díja 1 500 Ft. A tagsági kártyát csak egyszer kell megvásárolni, az első futam előtt. Amennyiben az első alkalommal két futamot vásárol meg, a tagsági kártya megváltása díjtalan.
Az egyszemélyes gokartot csak a 14. életévükben járó (azaz adott év január 1-vel belépett 14. életévébe) és a 140 cm-es testmagasságot meghaladó vendégeink vehetik igénybe, ez esetben mindkét feltételnek teljesülnie kell! Az életkor igazolásához minden esetben személyi igazolvány felmutatása szükséges. A felelősségi nyilatkozatot a 18 évet betöltött kísérőnek minden esetben alá kell írnia.
A dupla gokartot csak a 6. életévét betöltött gyermekek vehetik igénybe, a 18. életévet betöltött kísérőjükkel együtt!
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a twin gokartok esős, havas időjárásban technikai okok miatt nem üzemelnek. Köszönjük a megértést!

Nyitva tartás:

minden nap 10:00-22:00

Telefonszám: 06-46/200-243

Galéria