Ristorante - Avalon Resort & SPA

Ristorante

Avalon Resort & SPA - Restorante

Az Avalon Ristorante konyháját egyetlen szóval is leírhatnánk, mondván: olasz. Ez az olasz konyha azonban annyi mindent magában foglal, hogy szinte képtelenség egyszerűen érzékeltetni. Olyan, mint egy tökéletes zenemű, amiben minden hangot önállóan és együtt hallunk, szenvedélyes, érzésekből táplálkozik s mint ilyen, inkább tapasztalati, mintsem intellektuális. Az étteremben készülő ételek bátrak és kielégítőek, anélkül, hogy nehezek lennének, gazdagon textúráltak és teljes skálányi ízvilággal rendelkeznek. Az előételek között tökéletesre hangolt antipasti tálakat lehet találni, melyeket hagyományosan tésztaételekkel, majd sült húsokkal lehet követni.

A Ristorante konyhája az eredeti olasz ételkultúrát követve egyfajta fordított crescendóval rendelkezik, a fogások az étkezés előrehaladtával egyszerűsödnek, miközben az utolsó harapásig - mint minden hiteles olasz étel - a legalapvetőbb, de legízletesebb összetevőre épülnek. Az étlapon szereplő pizzák a nápolyi hagyományokat követik, így légiesen könnyűek, puha mégis törékeny buborékos tésztával rendelkeznek, melyekhez Olaszországból rendszeresen érkező friss feltétet választhatunk.
Desszertkínálatunkat úgyszintén gazdag ízek és végtelen diverzitás jellemzi köszönhetően Nagy Csaba cukrásznak, aki nemrég Közép-Európa-bajnoki címet szerzett.

Az Avalon Ristorante nemcsak ételeivel, hanem egyedülálló belsőépítészetével is elkápráztatja vendégeit, ennek mi sem lehetne ékesebb bizonyítéka, minthogy 2018-ban elnyerte Közép-Európa legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező étterme címet.
Autentikus olasz konyháját pedig már több ízben is jutalmazták, először a World Luxury Restaurant Awards díjátadón nyerte el Közép-Európa legjobb olasz konyhája címet, majd 2019-ben Ospitalitá Italiana minősítést nyert az Olasz Külkereskedelmi Kamara által.

A konyha identitását a vezető- és kreatív séfek: Albók Gyula és Szepesi Gábor határozzák meg, míg a hagyományokban gyökerező találékonyságot Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató helyezi szilárd alapokra, aki maga is több mint 15 évig élt és dolgozott Olaszországban.

A Ristorantéban egész évben színes programokkal és ismert fellépőkkel találkozhatnak a vendégek, hogy a gasztronómiai élmények mellett még élvezetesebb legyen a nálunk töltött idő.

Nyitva tartás:

minden nap 7:00-10:00 reggeli,
ebéd, vacsora: 12:00 - 22:00

Telefonszám: 06-46/200-245

E-mail: info@avalonristorante.hu

Kérjük foglaljanak asztalt érkezésük előtt!
Asztalfoglalás info@avalonristorante.hu e-mail
címen vagy a 06 46 200 245-ös telefonszámon.

Étlap megtekintése
Itallap megtekintése
Borlap megtekintése
Reggeli kínálatunk szállóvendégeinknek

Galéria