Az Avalon Resort & SPA***** Superior büszkén mutatja be exkluzív gourmet éttermét, ahol az elegancia és a kivételes ízek találkoznak. Az Avalon Ristorante egyedülálló belsőépítészeti megoldásaival azonnal lenyűgözi vendégeit, teret adva az autentikus olasz élményeknek. Az étterem családias atmoszférája és a kifogástalan kiszolgálás egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy minden pillanat emlékezetessé váljon. A személyzet figyelmessége és az étterem prémium színvonala garantálja, hogy egy igazi kulináris utazás részese legyen!
Ristorante
A tradicionális olasz konyha szerelmeseinek
Az Avalon Ristorante nem csupán egy étterem, egy valódi kulináris élmény, amely a tradicionális olasz konyha izgalmas és ínycsiklandozó titkait tárja fel! Az éttermet 2022 után 2023-ban is Michelin-tányér elismerésben részesítették a Michelin Guide kritikusai, melyet Magyarországon vidéki étteremként elsők között érdemelt ki. A Ristorante kiválóságát támasztja alá, hogy európai és hazai szinten is többszörösen díjazott étterem.
Az Avalon Ristorante kulináris csodái
A Ristorante séfjei – Szepesi Gábor Corporate Chef és Gönczi Tamás Head Chef – a kifinomult ízek és gazdag textúrák mesterei. A fogások csak és kizárólag minőségi alapanyagokból készülnek, és gyakorlatilag a gourmet éttermek elvárásait is felülmúlják!
Antipasti fogások
megidézik Olaszország elképesztő ízeit.
Grillezett steak különlegességek
a világ különböző pontjairól érkeznek a mesteri húsok.
Kemencében sült pizzák
a világ legmodernebb Morello Forni kemencéjében készülnek és a nápolyi hagyományokat követve légiesen könnyűek és puhák.
Tésztaételek
minden falatja egy új dimenziót nyit meg.
Desszertkülönlegességek
Lazányi János vezető cukrász művészi alkotásai, melyek igazi édes finálét teremtenek a vacsora végén.