Gasztronómia - Avalon Resort & SPA

Gasztronómia

Az Avalon Resort & SPA két fantasztikus kulináris élvezetet kínáló vendéglátó egységgel rendelkezik. 

Az Avalon Ristorante fenséges gasztronómiai különlegességeivel gyönyörű, hangulatos környezetben kápráztatja el a vendégeket. Autentikus olasz konyháját már több ízben is jutalmazták. Számos hazai díj elnyerését követően, nemzetközi viszonylatban is bizonyította kiválóságát. 2018-ban a World Luxury Restaurant Awards díjátadón nyerte el Közép-Európa legjobb olasz konyhája címet, majd 2019-ben Ospitalitá Italiana minősítést nyert az Olasz Külkereskedelmi Kamara által. 

Az étterem nemcsak ételeivel, de egyedülálló belsőépítészetével is elkápráztatja vendégeit. Ennek mi sem lehetne ékesebb bizonyítéka, minthogy 2018-ban a legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező étterme címet is elnyerte.

A Ristorante desszertkínálata is lenyűgöző! Nagy Csaba - Közép-Európa-bajnoki címet szerzett cukrásznak olyan látványdesszertek kerülnek ki a keze alól, melyekből egy szelet biztosan nem elég. Erre megoldásként kínáljuk akár a szobába meglepetés bekészítésként kérhető Avalon macaronokat, vagy rendelhető tortáinkat, melyeket születésnapra, vagy egyéb jeles eseményre haza is vihetnek vendégeink.

A park másik gasztronómiai egysége a megújult Grill & Gourmet Casual Restaurant, ami csodálatos zöld környezetben, családias légkörben az alternatív konyha szerelmeseinek kínál streetfood és grill ételeket, de az étlapon megtalálhatóak Pit Box-ban füstölt faszénen grillezett húsok, egyedi zamatos húspogácsával készült hamburgerek és sörkorcsolyák is.  Éttermeink konyhájának folyamatosan megújuló étlapjáról a vezető- és kreatív séfek: Albók Gyula és Szepesi Gábor gondoskodnak, míg a hagyományokban gyökerező találékonyságot Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató helyezi szilárd alapokra, aki maga is több mint 15 évig élt és dolgozott Olaszországban.

A wellness élmény közben pedig a szezonálisan nyitva tartó közvetlen medencék mellett található bárjaink gondoskodnak vendégeink frissüléséről. A szezonon kívül pedig a hotel recepció melletti lobby bár szolgálja ki a wellnessben pihenőket.

Díjaink

Ospitalita Italiana 2019 - Avalon Resort & SPA
Dining Guide Top 100 - Avalon Resort & SPA
Trip Advisor Kiválósági Tanúsítvány 2018
World Luxury Restaurant Awards - Avalon Resort & SPA
Gastro Design 2016 - Avalon Resort & SPA
Gastro Design 2015 - Avalon Resort & SPA