Ajánlatok családosoknak

Avalon Resort & SPA exkluzív ajánlatok családosoknak

Az Avalon Resort & SPA tökéletes helyszíne a felejthetetlen családi vakációnak: hatalmas játszópark, csúcsmodern elektromos gokartpálya, illetve kül- és beltéri medencék várják az egész családot! Exkluzív ajánlataink gondoskodnak arról, hogy a kikapcsolódás maradéktalanul emlékezetes legyen a család minden tagjának!

Feledhetetlen családi élmények az Avalon Resort & SPA-ban!

Játszószoba kicsiknek és nagyoknak

Szakképzett animátorok felügyeletével kézműves foglalkozások, sportbajnokságok, ügyességi feladatok és esti mozizás vár a gyermekekre – mindez teljesen díjmentesen!

Igazi gyerekbirodalom 2500 négyzetméteren

A Maya Dzsungel Játszóház és Játszópark kül- és beltéren izgalmas mászó- és ugráló elemekkel biztosítja a gyermekek felhőtlen szórakozását. Interaktív mászófal, trambulin, LED labdamedence, csúszdák, játékgépek és ügyességi játékok – minden, amit a gyerekek csak el tudnak képzelni!

Csúcsmodern elektromos gokartpálya

A HELL Kart Gokart egyedülálló erdei környezetben nyújt igazi adrenalinnal teli élményt a család minden tagjának. A 7 különböző pályaszakaszból álló, modern elektromos gokartpálya tökéletes a családi bajnokságokhoz!

Elképesztő vízi kalandok a wellness részlegen

A felejthetetlen családi szórakozásról a wellness részleg élménymedencéje gondoskodik, amely sodrófolyosóval, pezsgőággyal, dögönyözővel és gyermekpancsolóval várja a fürdőzőket.