Nyári programok

Helyszín:
Avalon Resort
Időpont:
2024. 06. 24.
- 2024. 08. 31.
KALANDOK, IZGALMAK, FELHŐTLEN SZÓRAKOZÁS ÉS MEGANNYI ÉLMÉNY VÁR ÖNRE ÉS CSALÁDJÁRA 2024 NYARÁN!

Az idei szezonban is kitűztük célul: olyan nyári vakációt éljen át nálunk, amely elfeledtet Önnel mindent és évek múltán is mosolyt csal az arcára, ha csak visszaemlékszik a nyári napokra.

MI JÓL ISMERJÜK VENDÉGEINK IGÉNYEIT ÉS VÁGYAIT!

Van, aki csak arra vágyik, hogy kiszakadjon a mindennapok rohanásából, és nyugalmat, feltöltődést találjon, míg mások számára fontos, hogy aktívan éljék meg a vakációt és programokkal töltsék fel napjaikat.
Nos, örömmel jelentjük, hogy mindkét táborra gondoltunk, és széles körű programlehetőségek állnak rendelkezésükre a nyár folyamán, bármikor is látogatnak el hozzánk, legyen az hétköznap vagy hétvége.

KALANDOK A KÖBÖN! Mutatjuk mivel várjuk Önöket!

Engedje, hogy az Avalon édességműhelye elcsábítsa az édes ízek világába! Fedezzék fel közösen gyermekével kreativitásukat és a gasztronómiai képességieket a szállodánk édességműhelyében, ahol a legfinomabb sütemények és desszertek készülnek. Minden héten más-más tematikára alapuló foglalkozás, ahol csak a képzelet szabhat határt. 

A szállodánk kültéri medencéjében zajló Aqua Zumba óráinkon élvezhetik a latin ritmusokat és a vízi mozgás örömét. Programunk nem csak szórakoztató, de hatékony is, hiszen a víz felhajtóerejének köszönhetően az ízületek tehermentesítve lesznek ezáltal könnyebb a vízben valómozgás. Így kortól független ajánljuk vendégeink számára. Ne hagyják ki ezt a vidám és frissítő edzést! 

Klasszikus amerikai játék, amely egyszerűen nagyszerű. Különleges „babzsákokat” kell a megfelelő helyre dobni. Milyen egyszerűen hangzik…ugye?  Tegye magát próbára és legyen Ön legjobb! 

Mozgáson alapuló játékok és feladatok, melyek felrázzák az egész családot. Mérjék össze ügyességüket különböző feladványokban és vigyék el az értékes nyereményeket! 

Merüljön el a nyár hangulatában! Frissüljön fel a medencében, élvezze a pezsgő jacuzzit, és lazuljon el a napozóágyaink egyikén. A laza dallamokért a medence part melletti DJ felel, mi pedig hűsítő koktélokkal fokozzuk a fergeteges vakáció élményét!

A játszóházunkban Önökre vár egy lenyűgöző LEGO világ, ahol a gyerekek szabadon alkothatnak és játszhatnak a kedvenc építőkockáikkal, miközben fejlődik motorikus képességük, logikai gondolkodásuk és kreativitásuk. 

A játszóházunkban tapasztalt és gondoskodó szakemberek várják a gyermekeket. A Dzsungel Játszóházban az egész napos gyermekmegőrzés lehetőséget nyújt arra, hogy a szülők nyugodtan élvezhessék a szállodai szolgáltatásokat, miközben gyermekük a felügyelet alatt biztonságban és szórakoztató programokon tölti az időt.

A szállodánk különleges élményautózás programja lehetőséget nyújt, hogy átéljen egy felejthetetlen autós kalandot. Ez az élményautózás nemcsak az autósport szerelmeseinek, hanem mindenki számára izgalmas kikapcsolódást jelent. 

Fedezzék fel a környék varázslatos tájait és élvezzék a szabadság érzését túráinkon! Vegyék át az irányítást az elektromos kerékpáron, és fedezzék fel a gyönyörű vidéket. Legyenek kezdők vagy gyakorlott kerékpározók, egyaránt élvezhetik az E-bike által nyújtott élményt.  

Az igazi 21. századi élmény. Remek szórakozás, együtt játszik a család, vagy együtt verseng a baráti csapat. A korongsportok családjába tartozó játék célja, hogy minél kevesebb dobásból találjanak el egy golfkosarat, melyek a legmeghökkentőbb helyeken vannak elhelyezve a szabadban.

Találják meg az elrejtett ládákat az Avalon Parkban és a mellette található gyönyörű bükki környezetben. Izgalmas feladatok és csavaros fejtörők kísérnek útjukon, hogy megleljék a kincset. Próbálják ki közösen gyerekekkel, párjukkal vagy barátaikkal!

Csatlakozzon a relaxáló jógaóráink egyikére! Programunk fakultatív, és edzettségi szinttől függetlenül ajánljuk vendégeink számára. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy erdei környezetben, friss levegőn, sportoljon és találhatja meg belső harmóniáját!

Engedje, hogy a gyermekei felfedezzék a gasztronómia világát a Mini Master Chef workshopján! Ez a különleges program lehetőséget nyújt a kis séfeknek, hogy kreativitásukat és képzelőerejüket kamatoztassák a konyhában. A szállodánk animátorai vezetésével a gyerekek megtanulhatják a finom ételek elkészítésének fortélyait, és megismerhetik a különböző alapanyagok és fűszerek izgalmas világát. A Mini Master Chef gasztro workshopunk interaktív és szórakoztató, ahol a gyerekek csapatban dolgozhatnak egymással a legjobb étel elkészítéséért. 

Heti 4 alkalommal várjuk vendégeinket hangulatos zenés estékre és délutánokra. Live Melodies programunk heti 3 alkalommal (hétfő, péntek és szombat) repít el a változatos zenei élmények világába, míg a Live Melodies Summer Edition sorozatunk a pezsgő nyári dallamokat hozza el minden csütörtökön, június elejétől egészen augusztus végéig.

Ajánlataink