WINTER WONDERLAND AZ AVALONBAN - Avalon Resort & SPA

WINTER WONDERLAND AZ AVALONBAN

Ünnepi hangulat, forrócsoki illata, káprázatos fények, csillogás, gyerekek mosolya, égig érő karácsonyfa.. Csupán pár dolog, ami már összeolvadt az Avalon év végi arcával.

Hiszen az Avalon Resort & SPA az országban egyedülálló módon képes visszaadni az otthon melegét, a családias légkört, miközben minden szolgáltatásával megteremtjük a luxust Ön körül. Ezenfelül káprázatos téli csodavilága, a karácsonyi fények díszítik a parkunkat egész decemberben!

 

Különleges programokkal és kihagyhatatlan ajánlatokkal érkezünk az év utolsó hónapján is!

December 1. és 6. között - Évek óta egyedülálló színvonalas műsorral készülünk szállóvendégeink számára. Privát mikulásműsorunk a kicsiket és nagyokat is elkápráztatják.

December 15. és 17. között - Utolsó év vége előtti elvonulás a csajokkal, ez a Ladies weekend. Ajándék arckezeléssel és különleges welcome drinkkel.

December 15. és 17. között - Szaunamaraton hétvége a közelgő ünnepekre hangolva, sok meglepetéssel és kényeztetéssel.

December 22. és 26 között - Meghitt karácsony koncertekkel és különleges fogásokkal a Ristorante éttermünkben.

December 26. és 29. között – Kapcsoljon ki a karácsonyi sürgés-forgás után egy olyan helyen, ahol minden az ön kényelmére és szórakozására szolgál. Ezért is számos zenés programmal, illetve a gyermek foglalkozással készülünk az egész család számára.

December 29. és január 1. között – Exkluzív BLACK & WHITE Party szilveszterkor Kökény Attilával, számos zenés programmal, értékes tombolával és hajnalig tartó gyermekfelügyelettel.

Miért menne máshova?

 

Mikulás a családdal:

Csajos hétvége:

Szaunamaraton a testi-lelki feltöltődésért:

Felejthetetlen karácsony:

Két ünnep közötti relax:

Black & White szilveszter: