!QMS kezelések - Avalon Resort & SPA

!QMS kezelések

 !QMS kezeléseinkre a 06 46 200 250-es telefonszámon foglalhatnak időpontot vendégeink.

FIATALODJON NÁLUNK!
QMS bőrfeszesítő kezelés az Avalon Resort & SPA-ban

Az Avalon Resort & SPA-ban elérhető a világszínvonalú !QMS kezelés, mely sorozatban immáron harmadik alkalommal nyerte el a Világ Legjobb SPA termékének járó díjat!. A !QMS MediCosmetics termékcsalád megváltoztatta az eddigi bőrfiatalítási gyakorlatokat. Próbálja ki nálunk az esztétikai orvoslás egyedülálló, fájdalommentes fiatalító kezelését, a !QMS-t!

A wellness szállodák közül Magyarországon először az Avalon Resort & SPA bővítette szolgáltatásait azzal a fájdalom és bőrsérülés mentes bőrfeszesítő kezeléssel, melyet Dr Erich Schulte fejlesztett ki. Az orvostudományi alapokon nyugvó kollagén visszapótlási eljárás során a bőrünk visszanyeri egészséges állapotát és rugalmasságát. A fiatal, egészséges bőrt biztosító természetes kollagént manuális módon, bőrsérülés nélkül olyan mély rétegekbe juttatjuk be, hogy nem csak a ráncok elhalványodásában, a tónusok megemelkedésében és a bőr hidratáltságán segít, de a kezelés képes a rosacearan, a pigmentfoltokon, az aknés bőrőn és a cellulitiszen is segíteni. A vendég a kezelések során relaxálva nyeri vissza egészséges, fiatal bőrét arcán, vagy egyedülálló módon akár a dekoltázsán és a kézfején is. A német precizitást és innovatív technológiát ötvöző anti-aging márka kiválóságát az idén harmadik alkalommal elnyert World SPA Awards díj is bizonyítja, ahol a világ legjobb kozmetikumaival vette fel a versenyt.

Kollagén Boost kezelés Oxigénnel:

A QMS legújabb kezelése rövid idő alatt intenzíven tölti fel a bőrt, enyhíti a szárazság és fáradtság okozta ráncokat. A bőr extra energiát kap, felfrissül, újjá éled. Koncentrált hatóanyagok és 98%-os tisztaságú oxigén egy rövid, intenzív kezelésben.

50 perc - 24.800 Ft 

Activator kezelés:

Alkalmazása során a bőrt energizáljuk, beindítjuk a sejtek képződését, felélesztjük a fáradt bőrt. Regenerál, élettel teli, üde bőrt kölcsönöz, mely feszesít, beindítja az öngyógyító folyamatokat. Opcionálisan dekoltázs feszesítéssel egészíthetjük ki.

90 perc – 31.300 Ft
(dekoltázs feszesítéssel: 50.200 Ft)

 

Helyreállító kezelés érzékeny bőrre:

Nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal rendelkező termékeket használunk a kezelés során, mellyel regeneráljuk, hidratáljuk és feszesítjük a bőrt. A kezelés menete megegyezik az Activator kezeléssel, az azonos funkciójú termékeket itt felváltja az érzékeny bőrtípusnak megfelelő összeállítás.

90 perc – 31.300 Ft

 

Neo Tissudermie kezelés:

Kifejezetten érett (45+), nagyon barázdált bőrre javasolt kezelés, mely felveszi a harcot az öregedés jeleivel. A kezelés során feltöltjük a ráncokat, kisimítjuk a bőrt a biológiai kornak megfelelő állapotra. Serkentjük a sejtek újratermelődését, helyreállítjuk a bőr rugalmasságát, feltöltjük a nedvességraktárakat, ezzel egyidőben beindítjuk a bőr öngyógyító folyamatait.

90 perc – 62.900 Ft

 

Oxygen terápiás kezelés:

A kollagénes, hialuronsavas kezelést 95%-os oxygen boosttal egészítjük ki, mellyel nagymértékben elősegítjük a bőr regenerálódását. Feszesít és mélyen hidratált, üde lesz a bőr. A kezelés megoldást jelent mély barázdák (pl. száj és szem körüli ráncok), opcionálisan a pigmentfoltok, rosaceas tünetek vagy a dohányos, élettelen bőr számára is.

90 perc – 50.700 Ft

 

Bőrmegújító deluxe kezelés Ion Skin Equalizer feszesítő szérummal:

Luxus feszesítő kezelés 2014. világszínvonalon elismert és díjnyertes termékeivel, az Ion Skin Equalizer feszesítő krémmel és szérummal. A kezelés során a mélybe juttatjuk a hatóanyagokat, hidratáljuk, feltöltjük a bőr kollagén állományát és nagymértékben feszesítünk.

90 perc – 127.000 Ft

 

Őssejtes deluxe kezelés férfiaknak:

Érett, 40 év fölötti férfiaknak szóló kezelés, mely során őssejteket juttatunk a bőr mély rétegeibe, feltöltve, hidratálva, regenerálva a bőrt. Kellemes, relaxáló, feszesítő kezelés.

90 perc – 73.400 Ft