Kezelések - Avalon Resort & SPA

Kezelések

Cleopátra - Exkluzív Testvajas Pakolás:

A Cleopátra testvaj csomagban található hatóanyagok friss, üde színt kölcsönöznek a bőrnek és megelőzik a korai ráncok kialakulását. A különleges hatóanyagok, mint a kecskevaj, a mangó vaj, az édes mandula olaj és a szőlőmag olaj bársonyossá és rugalmassá varázsolják bőrét.

60 perc – 21.900 Ft


Lulur kezelés:

Friss, egzotikus rituálé, ami életre kelti a testet és a lelket, energiát és életerőt ad a bőrnek. A kezelés regeneráló, hidratáló, nyugtató hatású.

60 perc – 21.900 Ft


Csoda - Alpesi szépségmaszk:

Ez a szépség maszk minden bőrtípus és minden korosztály számára kiváló kozmetikai kezelés. Gyengéden hámlasztja a bőrt és mindössze 15-20 perces használata után a ráncos és száraz bőr is újra egészséges, üde, rózsás lesz tőle, mivel a bőrnek nedvességet ad és a bőrt megújítja. A maszk fehér kaolin agyaggal, ananász enzimekkel és értékes, illatos alpesi gyógynövényekkel tisztítja, harmonizálja, nyugtatja és megszépíti a fáradt, fakó, stresszes bőrt.

60 perc – 15.900 Ft


Varázs méz - testkezelés:

Édes és intenzív kezelés az abszolút érzékeny bőrnek, tökéletes a fáradt, rugalmatlan bőr regenerálására.

60 perc – 24.900 Ft


Szerelmes tavasz - Páros fürdőzés:

Szerezzen párjának egy felejthetetlen élményt egy erre a célra kialakított helységben a pezsgőfürdő és egy üveg pezsgő, vagy bor, mécsesek, rózsaszirmok és halk zene táraságában. 3

30 perc – 15.900 Ft | 60 perc – 24.900 Ft


Tündérmese
Alpesi gyógyfüves széna kúra:

Az alpesi széna egy holisztikus növény, mai napig használják az általános orvoslásban. Az Európában egyedülálló alpesi szénának, amit akár gyógynövény-szénának is nevezhetünk, legkiemelkedőbb tulajdonsága a tisztasága. A fürdőprogram egy kellemes gyógyfüves fürdőből áll, egy finom gyógytea és hangulatos mécsesek társaságában, majd egy pihenés követi a ropogós, illatos szénaágyban.

60 perc – 24.900 Ft

In vino veritas - Vörösboros Fürdő:

Amikor belemerülünk egy kellemes borfürdőbe, bőrünk új életre kel és látványosan megfiatalodik. A fürdőt vörösbor kedvelőknek különösen ajánljuk, melyhez ajándékba adunk egy pohár bort.

1 fő 30 perc – 13.900 Ft | 2 fő 30 perc - 21.900 Ft


Erdei séta - Aroma terápia:

Egy kellemes relaxációs, illatos masszázs, a növények, virágok esszenciáinak segítségével. A masszázs tartalmaz egy bőrradírozást és egy 15 perces pakolást is.

60 perc – 15.900 Ft


Illatos harmónia
Alpesi gyógyfüves fürdőzés:

Az alpesi széna egy holisztikus növény, mai napig használják az általános orvoslásban. Az Európában egyedülálló alpesi szénának, amit akár gyógynövény-szénának is nevezhetünk, legkiemelkedőbb tulajdonsága a tisztasága. A fürdőprogram egy kellemes gyógyfüves fürdőből áll, egy finom gyógytea és hangulatos mécsesek társaságában.

30 perc – 13.900 Ft


A természet ereje
Vadgesztenye arcpakolás:

Ez a száz százalékban tiszta vadgesztenye arcpakolás elősegíti a fáradt, kifakult bőr regenerálódását, serkenti a vérkeringést és visszaadja a bőr frissességét. 30 perc – 6.800 Ft Varázskéz kezelés: Édes, mézes kézkezelés a száraz, rugalmatlan bőr kezelésére.

30 perc – 11.900 Ft


Excalibur - Sörfürdő:

Ez a fürdő serkenti az anyagcserét és nyugtatja a testet, sőt, használata után az egész szervezetünk jól érzi magát, bőrünk pedig hidratált, bársonyosan selymes és jól ápolt lesz. A fürdőhöz ajándékba adunk egy pohár sört.

1 fő 30 perc - 13.900 Ft | 2 fő 30 perc - 21.900 Ft


Hegyi patak - Habos varázs rituálé:

A meleg kőágyon végzett rituálé az aleppo szappannak és az argán olajnak köszönhetően egy csodálatos tisztító fiatalító kezelés, mely puhává és bársonyossá varázsolja bőrét. A rituálé egy bőrradírozással kezdődik.

90 perc – 25.900 Ft