Wellness élmények az év minden napján! - Avalon Resort & SPA

Wellness élmények az év minden napján!

A fizikai és szellemi feltöltődésre vágyó vendégek kényeztető wellness szolgáltatásokkal pihenhetik ki magukat az Avalon SPA beltéri és kültéri részlegében egyaránt. Az Avalon SPA-ban jakuzzival ellátott medencével, gyermekmedencével, bio-, finn- és infraszaunával, sókamrával, gőzkabinnal, valamint egy télen-nyáron fűtött melegvizes élménymedencével és egy finn szaunaházzal várja a vendégeket meseszerű környezetben az év minden napján.

Wellness szolgáltatásaink közül vendégeink kényeztető masszázsok és frissítő kezelések közül is választhatnak, amelyeket ​masszőrjeink a lehető legnagyobb szakértelemmel valósítanak meg. Az Avalon Resort & SPA***** Superior-ban elérhető a világszínvonalú, fájdalom és bőrsérülés mentes bőrfeszesítő !QMS kezelés is, mellyel vendégünk relaxálva nyeri vissza egészséges, fiatal bőrét arcán, vagy egyedülálló módon akár a dekoltázsán és a kézfején egyaránt.

Az Erdei Dizájn szárnyba foglaló vendégek pedig a központi Avalon SPA mellett kizárólagosan vehetik igénybe a saját teraszukról megközelíthető Erdei Wellness szolgáltatásait is, úgymint az 50 négyzetméteres fűtött infinity medencét, a jacuzzit, az Erdei Szaunaházat, valamint a Havanna Bárt.


Egészítse ki erdei pihenését kényeztető wellness élményekkel!