Újra várjuk Önöket! - Avalon Resort & SPA

Újra várjuk Önöket!

Az ötmillió-ötszászezer beoltottsági szám elérését követő naptól szállodánk minden szolgáltatása zavartalanul üzemel.  

A szabadidős célból érkező vendégeink – a törvényi feltételek értelmében – újra a védettségi igazolvány felmutatása nélkül tudják igénybe venni szállodánk minden szolgáltatását, korlátozás nélkül. 

A törvényben foglaltak szerint 2021. április 25. és december 31. között SZÉP kártyájának bármelyik alszámlájáról rendezheti számláját szállodánkban is.  

A vírushelyzet ideje alatt lejárt és fel nem használt ajándékutalványok érvényességét 2021. december 31-ig meghosszabbítjuk azonos feltételekkel. Amennyiben az utalvány nyáron és kiemelt időszakban nem érvényes, az utalvány vásárolt névértékén tudjuk beszámítani az aktuális elérhető csomagajánlatba. 

 

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Vendégeink minőségi pihenéséhez és a megszokott Avalon színvonal biztosításához parkunk minden egységében a megszokottnál gyakrabban végezzük a takarítást vírusölő fertőtlenítő szerekkel, kiemelt figyelmet fordítva a közösségi terekre, mosdókra, és azokra a kritikus érintkezési felületekre és pontokra, ahol a legtöbb ember megfordul. Abban a szerencsés és egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy egy öt hektáros parkban lehetőségünk van minél több időt a friss levegőn, erdei környezetben, a szabadban lennünk. Kérjük kedves vendégeinket, hogy ezt minél jobban használják ki, és tartózkodjanak minél többet a szabadban. A vendégeink által megszokott Avalon minőség és tisztaság továbbra is az elsődleges szempont számunkra, hogy mindenkit – vendégeinket és dolgozóinkat egyaránt – a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk. Az alábbi megelőző intézkedések betartásában az együttműködésüket kérjük:  

  • Egységeink bejáratainál és a közösségi területeken kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használatára kérjük vendégeinket. 
  • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására. 
  • Minden területen – különösen a frekventált közösségi tereken, és a mosdókban - fokozottan figyelünk a megfelelő̋ és állandó fertőtlenítésre.   

 

ÉTTEREM:

Éttermeink belterén és teraszain minden vendégünk fogyaszthat a védettségi igazolvány felmutatása nélkül.  

A kerthelységekben és a teraszon vendégeink nem kötelesek maszkot viselni. 

 

WELLNESS:

Szállodánk wellness és SPA részlegének szolgáltatásait egyaránt igénybe vehetik külsős, illetve a szálloda vendégei is a védettségi igazolvány felmutatása nélkül. 

 

SZÓRAKOZTATÓ EGYSÉGEINK

MAYA JÁTSZÓPARK ÉS MAYA DZSUNGEL JÁTSZÓHÁZ

Szabadtéri játszóparkunkat és beltéri játszóházunkat védettségi igazolvány nélkül látogathatják vendégeink.  

 

HELL KART & EVENT CENTER

Elektromos gokartpályánkat a védettségi igazolvány nélkül látogathatják kedves vendégink.