Újra várjuk Önöket! - Avalon Resort & SPA

Újra várjuk Önöket!

Az április 26-án megjelent Magyar Közlöny alapján szállodánkban az Avalon Resort & SPA-ban a következő feltételekkel tudjuk fogadni a hozzánk érkező kedves vendégeket:

A négymilliós beoltottsági szám elérését követő naptól szállodánk minden szolgáltatása üzemel. 

A szabadidős célból érkező vendégeinket – a törvényi feltételek értelmében – kizárólag a védettségi igazolvány felmutatásával tudjuk fogadni. A védettségi igazolvány meglétét minden esetben, a bejelentkezéskor ellenőrzik recepciós kollégáink. Amennyiben a vendég nem tudja ellenőrzésre felmutatni a védettségi igazolványát, vagy a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) nem adja át ellenőrzésre, úgy szállodánkban nem tudjuk fogadni.

Ezen kötelezettség alól a vendégekkel együtt érkező és felügyelete alá tartozó 18 éven aluli gyermekek mentesülnek. A 18 év alattiak esetében a személyi igazolvány, diákigazolvány is elkérhető az életkor bizonyítása érdekében.

A védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink minden szolgáltatásunkat korlátozás nélkül használhatják és nem kötelesek maszkot viselni a szálloda területén. 

Üzleti, oktatási és gazdasági céllal érkező vendégeket továbbra is fogadunk, akiknek az utazási céljáról nyilatkozat kitöltését kérjük és védettségi igazolvány nélkül kizárólag éttermeink szolgáltatásait vehetik igénybe, játszóparkunk, gokartpályánk, illetve wellness részlegünk számukra nem látogatgató. Esetükben a maszk viselése kötelező a szálloda egész területén. Azon üzleti utazóink, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal ugyanúgy valamennyi szolgáltatásainkat igénybe tudják venni és azonos szabályok vonatkoznak rájuk.

A törvényben foglaltak szerint 2021. április 25. és december 31. között SZÉP kártyájának bármelyik alszámlájáról rendezheti számláját szállodánkban is. 

A vírushelyzet ideje alatt lejárt és fel nem használt ajándékutalványok érvényességét 2021. december 31-ig meghosszabbítjuk azonos feltételekkel. Amennyiben az utalvány nyáron és kiemelt időszakban nem érvényes, az utalvány vásárolt névértékén tudjuk beszámítani az aktuális elérhető csomagajánlatba.

 

BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

Vendégeink minőségi pihenéséhez és a megszokott Avalon színvonal biztosításához parkunk minden egységében a megszokottnál gyakrabban végezzük a takarítást vírusölő fertőtlenítő szerekkel, kiemelt figyelmet fordítva a közösségi terekre, mosdókra, és azokra a kritikus érintkezési felületekre és pontokra, ahol a legtöbb ember megfordul. Abban a szerencsés és egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy egy öt hektáros parkban lehetőségünk van minél több időt a friss levegőn, erdei környezetben, a szabadban lennünk. Kérjük kedves vendégeinket, hogy ezt minél jobban használják ki, és tartózkodjanak minél többet a szabadban. A vendégeink által megszokott Avalon minőség és tisztaság továbbra is az elsődleges szempont számunkra, hogy mindenkit – vendégeinket és dolgozóinkat egyaránt – a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk. Az alábbi megelőző intézkedések betartásában az együttműködésüket kérjük: 

  • Egységeink bejáratainál és a közösségi területeken kézfertőtlenítő automatákat helyeztünk el, melyek használatára kérjük vendégeinket.
  • Felhívjuk vendégeink figyelmét a rendszeres és alapos kézmosásra és az egymástól való biztonságos (1,5 méteres) védőtávolság betartására.
  • Minden területen – különösen a frekventált közösségi tereken, és a mosdókban - fokozottan figyelünk a megfelelő̋ és állandó fertőtlenítésre. 
  • Minden kollégánk maszkot visel. 
  • Dolgozóink testhőmérsékletét munkába érkezéskor mérjük.

 

ÉTTEREM:

Éttermeinkben minden vendégünk beltéren is fogyaszthat. 

A kerthelységekben és a teraszon vendégeink nem kötelesek maszkot viselni. Éttermeink belterén az asztalnál ülve nem kötelesek maszkot viselni, azonban az asztaltól felállva, a mellékhelyiséget használva, fizetéskor, stb. a maszk használata mindenkinek kötelező.

 

WELLNESS:

Üzleti, oktatási és gazdasági céllal érkező vendégeink számára a wellness részlegünk nem látogatható, kivéve, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. 

Szállodánk vendégei a kül-és beltéri wellness egységünket kizárólag az érkezéskor a recepción kapott karszalaggal látogathatják, melynek meglétét kollégáink folyamatosan ellenőrzik. 

Külsős vendégeink wellness részlegünket kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatják. 

 

SZÓRAKOZTATÓ EGYSÉGEINK

MAYA JÁTSZÓPARK ÉS MAYA DZSUNGEL JÁTSZÓHÁZ

Szabadtéri játszóparkunkat és beltéri játszóházunkat kizárólag a védettségi igazolvánnyal érkező vendégeink és a vendégekkel együtt érkező és felügyeletük alatt álló 14 év alatti gyerekek vehetik igénybe. 

A játszópark teljes területén mindenki számára kötelező a maszkviselés, kivéve a 6 év alatti gyermekeket.  

A játszópark és játszóház kizárólag az érkezéskor a recepción kapott karszalaggal, vagy a védettségi igazolvány felmutatásával látogatható, melyek meglétét kollégáink a bejáratnál ellenőrzik.

 

HELL KART & EVENT CENTER

Elektromos gokartpályánkat kizárólag a védettségi igazolvánnyal érkező vendégeink és a vendégekkel együtt érkező és felügyeletük alatt álló 18 év alatti gyerekek vehetik igénybe. A pálya érvényben lévő házirendjében megszabott feltételekkel. 

A HELL Kart kizárólag az érkezéskor a recepción kapott karszalaggal, vagy a védettségi igazolvány felmutatásával látogatható, melyek meglétét kollégáink a bejáratnál ellenőrzik.

A HELL Kart teljes területén – a versenyfutamot leszámítva – a maszk viselése mindenki számára kötelező, kivéve a 6 év alatti gyerekeket.