Újdonságok a természetben! - Avalon Resort & SPA

Újdonságok a természetben!

Páratlan új élmények várják a természetben!

 

Az Avalon Park fáradhatatlanul kitart hitvallása mellett - ami a vendégelégedettségen és a folyamatos megújuláson alapszik – a turizmust és vendéglátást érintő korlátozások ideje alatt is. Noha a park jelenleg az érvényben lévő kormányrendeletek értelmében – előreláthatólag május 1-ig – nem fogadhat vendégeket, mi ez idő alatt sem tétlenkedtünk. Azon dolgozunk, hogy amikor újra kinyithatunk felülmúlhatatlan élmények tárháza várja az ide érkező vendégeinket.

 

A tavalyi évben a 2.500 m2-es játszóparkunk újult meg, így 2020. júliusától már a 400 m2-es fedett játszóházban is szórakozhatnak a különleges mozgásigénnyel rendelkező kicsik. A beruházás célja volt, hogy a gyerekek játékigényeit maximálisan kielégítse a legmodernebb játékelemek segítségével, mint például az interaktív mászófal, a versenycsúszdák, vagy az interaktív trambulin vagy a legkisebbekre is gondolva a LED labdamedence.  A fedett játszóházunkkal az Avalon Park szálláslehetőségei az év 365 napján kínálnak változatos és kifogyhatatlan élményt a családok számára a szokásos wellnessezés alternatívájaként. 

A pihenés céljából érkező vendégeknek tökéletes választás a teljesen új Forest Design elnevezésű szállodaépület 15 szobáinak egyike. A mindennapok olykor stresszes nyüzsgése elől a természetbe vágyódók számára az új épületszárnyban két lakosztály, két kapcsolódó-szoba és további tizenegy saját, erdőre néző terasszal rendelkező szoba nyújt tökéletes kikapcsolódást közvetlen kapcsolattal a fűtött kültéri infinity medencéhez, a jacuzzikhoz és a panoráma szaunaházhoz. Így a parkban a rönkházakkal és a resort szálláslehetőségeivel együtt, összesen már 80 szoba gondoskodik majd a vendégek minőségi kikapcsolódásáról. 

Az adrenalindús élmények szerelmeseire is gondoltunk, őket újraaszfaltozott és felújított gokart pályával, valamint 30 vadonat új gokarttal várjuk. A teljesen új dizájnt kapott flottát – a szálloda- és vendéglátóipart érintő korlátozások feloldását követően – tavasszal próbálhatják majd ki a HELL Kart & Event Centerben. Az újdonsült géppark gokártjai a technológia fejlesztéseinek köszönhetően – egy körön belül akár többszöri boostolással – nagyobb teljesítményt, és biztosabb tapadást biztosítanak majd a pilótáknak.

 

Ne csak kiránduljon az Avalon Parkban, hanem a kikapcsolódás idejére legyen otthona a természet!