Újdonságok a természetben! - Avalon Resort & SPA

Újdonságok a természetben!

Páratlan új élmények várják a természetben!

 

Az Avalon Park fáradhatatlanul kitart hitvallása mellett - ami a vendégelégedettségen és a folyamatos megújuláson alapszik, ezért mindig azon dolgozunk, hogy új, felülmúlhatatlan élmények tárháza várja az ide érkező vendégeinket.

 

A tavalyi évben a 2.500 m2-es játszóparkunk újult meg, így 2020. júliusától már a 400 m2-es fedett játszóházban is szórakozhatnak a különleges mozgásigénnyel rendelkező kicsik. A beruházás célja volt, hogy a gyerekek játékigényeit maximálisan kielégítse a legmodernebb játékelemek segítségével, mint például az interaktív mászófal, a versenycsúszdák, vagy az interaktív trambulin vagy a legkisebbekre is gondolva a LED labdamedence.  A fedett játszóházunkkal az Avalon Park szálláslehetőségei az év 365 napján kínálnak változatos és kifogyhatatlan élményt a családok számára a szokásos wellnessezés alternatívájaként. 

A pihenés céljából érkező vendégeknek tökéletes választás a teljesen új Forest Design elnevezésű szállodaépület 15 szobáinak egyike. A mindennapok olykor stresszes nyüzsgése elől a természetbe vágyódók számára az új épületszárnyban két lakosztály, két kapcsolódó-szoba és további tizenegy saját, erdőre néző terasszal rendelkező szoba nyújt tökéletes kikapcsolódást közvetlen kapcsolattal a fűtött kültéri infinity medencéhez, a jacuzzikhoz és a panoráma szaunaházhoz. Így a parkban a rönkházakkal és a resort szálláslehetőségeivel együtt, összesen már 80 szoba gondoskodik majd a vendégek minőségi kikapcsolódásáról. 

Az adrenalindús élmények szerelmeseire is gondoltunk, őket újraaszfaltozott és felújított gokart pályával, valamint 30 vadonatúj gokarttal várjuk. Az újdonsült géppark gokártjai a technológia fejlesztéseinek köszönhetően – egy körön belül akár többszöri boostolással – nagyobb teljesítményt, és biztosabb tapadást biztosítanak a pilótáknak. Így a teljesen új dizájnt kapott flottának gépeivel koptathatják az aszfaltot vendégeink a HELL Kart & Event Centerben.

Az Avalon Park legfrissebb újdonsága a nemrégiben nyílt Vino Salone, ahol öt kontinens, tizenhárom országának szőlődűnéjére kalauzoljuk el szállóvendégeinket. Az exkluzív boros pince tematikus kóstolóknak nyújt kiváló helyszínt, ahol alkalmanként vendégelőadók mutatják be az egyes borvidékek adottságait, a szőlőfajták jellemzőit és a zamatos nedűkben rejlő egyediséget. 

 

Ne csak kiránduljon az Avalon Parkban, hanem a kikapcsolódás idejére legyen otthona a természet!