Új év, új sikerek! - Avalon Resort & SPA

Új év, új sikerek!

„Az igazi csapatmunka olyan, mint egy nagyszerű zenemű. Szólhat az összes hangszer egyszerre, mégsem versenyeznek egymással. Egyenként különféleképpen hangzanak, különféle dallamokat szólaltatnak meg, különböző időben tartanak szünetet, mégis egy egészként hoznak létre csodálatos hangzást - szinergiát.” /Sean Covey/

Vállalati célkitűzéseinek eléréséhez a kulcs: azon céltudatos egyének csoportja, akik hajlandóak tehetségüket, energiájukat és idejüket átadni munkatársaiknak egy közös cél érdekében.

Egy energikus, célratörő csapatban pedig elengedhetetlen elem az összhang. Ezt megtalálni és kiépíteni munkaidőben nehézkes, vagy szinte lehetetlen. Éppen ezért álmodtuk meg remek közösségteremtő- és fejlesztő csapatépítő programjainkat. A miskolctapolcai Avalon Parkban három konferencia termet is választhat üzleti megbeszélései helyszínéül, melyek a legmodernebb audiovizuális technikával vannak felszerelve.  A Bükk szívében, a természet lágy ölén, egyéni igényekhez szabva, speciális csomagokkal garantáljuk megbeszéléseinek zavartalan lebonyolítását. Mindezeken felül minimum 20 szoba foglalása esetén ajándékutalvánnyal lepjük meg Önöket!

Kezdjék a 2020-as évet az Avalon Resort & SPA-ban és hozzon az újév az Ön csapatának is nagyszerű sikerélményeket!