Tréningek és csapatépítések az Avalonban! - Avalon Resort & SPA

Tréningek és csapatépítések az Avalonban!

Programdús céges rendezvények az Avalon Parkban!

Az Avalon Parkban olyan közösségfejlesztő programokkal várjuk a cégeket tavasszal is, melyeken remek hangulatot és feledhetetlen pillanatokat garantálunk csapatának!

Legyen szó üzleti megbeszélésről, izgalmas szabadtéri csapatjátékokról, vagy pihentető wellness kikapcsolódásról az Avalon Park a tökéletes választás!

Az üzleti megbeszélésekhez három különböző méretű és befogadóképességű konferenciaterem nyújt ideális otthont, melyek a legmodernebb audiovizuális technikával felszereltek. Mindhárom helyszínen egyéni igényekhez szabva, speciális csomagokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel garantáljuk a munkatársak elégedettségét! Az aktív kikapcsolódás kedvelői próbára tehetik vezetői képességüket a HELL Kart & Event Center 561 méteres gokart pályáján, de közösségteremtő- és fejlesztő tevékenységeink közül például Indiana Jones függőhídja, a „Vándorok útja” kenutúra, valamint hőlégballonos repülés is várja a lelkes, kalandra vágyó csapatokat. Amennyiben a munkatársak wellness élményekkel szeretnének feltöltődni, egyedülálló SPA világunk nyújt számukra kényezetető kikapcsolódási lehetőséget, ahol igény szerint egy hangulatos éjszakai fürdőzésen is részt vehetnek.

 

Vegyenek részt remek csapatépítő programjainkon és ajándékozza meg munkatársait minőségi pihenéssel a Bükk  szívében!

FOGLALJON ITT, GARANTÁLTAN A LEGJOBB ÁRON!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!