Tavaszi dallamok hétvégére! - Avalon Resort & SPA

Tavaszi dallamok hétvégére!

Többre vágyik a hagyományos wellness pihenésnél? Aktív kikapcsolódási lehetőségekre, romantikus vacsorára, élő koncertre exkluzív környezetben? Mindez megfűszerezve a luxus élményével? 
 
Kápráztassa el kedvesét vagy a családtagjait a márciusi hétvégéken az Avalonban! 

Március 10-12.
Március 17-19.
Március 24-26.

 

Amennyiben ezen időszakra foglal szállást: 

  • meglepetés szobabekészítéssel várjuk
  • megajándékozzuk szobánként 2 db 8 perces (egyszemélyes vagy kétszemélyes) gokartfutammal a HELL Kart & Event Centerben
  • pénteki napon meghosszabbított wellnesshasználattal várjuk SPA világunkban egészen éjfélig
  • minden este 19:30-tól 22:00-ig gyermekfelügyeletet biztosítunk Maya Dzsungel Játszóházunkban, ahol szakképzett animátoraink színes és élménydús programokkal gondoskodnak gyermekei felhőtlen időtöltéséről 
  • szállóvendégeink díjmentesen vehetnek részt élőzenés rendezvényeinken a Michelin ajánlást kapott olasz éttermünkben:

Az Avalon Ristorante-ban az ínycsiklandozó fogások mellett olyan elismert zenészek és előadók szórakoztatják vendégeinket, mint például a 2022-es „Sztárban sztár leszek!" műsor legjobb női szereplője, Yulaysi Miranda, vagy a közönséget virtuóz zongorajátékával és jellegzetes énekhangjával elvarázsoló Nyári Károly, illetve a The Voice műsorából megismert „swing hercege" Gájer Bálint.

Március 11. - Yulaysi Miranda  
Március 17. - Nyári Károly  
Március 25. - Popper Péter  
Április 1. - Gájer Bálint


Új szolgáltatásként – a Dzsungel Játszóházban 19.30-tól működő gyermekfelügyeletünk, ahol szakképzett animátorok biztosítanak színes és élménydús programokat.