Szentivánéji fényvarázs - HAVASI AZ AVALONBAN - Avalon Resort & SPA

Szentivánéji fényvarázs - HAVASI AZ AVALONBAN

HAVASI BALÁZS LEGÚJABB SHOWMŰSORA nyitja a nyarat az Avalon Parkban június 21-ei hétvégén. Egyedülálló erdei környezetben, kifejezetten erre a különleges alkalomra összeállított műsorral lép fel a zongoraművész az év legrövidebb éjszakáján. Az Avalon Resort vendégei számára az est nem csupán egy felejthetetlen szabadtéri zenei élményt ígér, ugyanis most igazán közel kerülhetnek a művészhez, és – a 360 fokos látványvilágnak köszönhetően – maguk is a produkció szerves részei lehetnek. Havasi Balázs ezen a varázslatos éjszakán egy különleges zenei utazásra kalauzolja vendégeit, melyet a lenyűgöző lézer- és fényshow mellett, most először kísér drónok „tánca” is.

Lélegzetelállító atmoszféra, egyedi hangzásvilág, elismert vendégművészek és soha nem látott, drónokkal színesített, fantasztikus látványvilág.

Havasi Balázs – aki februárban a floridai, ikonikus, gitáralakú Hard Rock Hotelben adott immár másodszor koncertet és a rock and roll történelem legnagyobb zenekarai, a Metallica, a Guns N’ Roses vagy a Rolling Stones után lépett fel egyetlen és első európai produkcióként – ezúttal csak és kizárólag az Avalon Resort & SPA ***** Superior szállóvendégei előtt áll színpadra és felejthetetlen nyárnyitó estét ígér.

 

Biztosítsa be helyét az év legexkluzívabb hétvégéjén június 21. és 23. között: