Roxforttól Avalóniáig suhan a Roxfort Expressz! - Avalon Resort & SPA

Roxforttól Avalóniáig suhan a Roxfort Expressz!

Mágikus varázsvilágba csöppennek vendégeink december első hetében, amikor egészen messziről érkező mese- és filmhősök költöznek az ünnepi fényekben tündöklő Avalóniába. December 1-6-ig Harry Potter, Hermione, Dumbledore, Demona, Jack Spenót, Majmóca, valamint koboldok és tündérek serege lepi el a parkot, hogy a gyerekek varázserejével közösen ismét megmentsék a Mikulást Grincs és cinkostársa, Voldemort nagy úr ármánykodása ellen.

 

A „Varázsvilág éjszakája Avalóniában” című előadás-sorozaton minden eddiginél látványosabb showelemekkel készülünk ámulatba ejteni a családokat, valamint életre szóló élménnyel – és persze egy szép Mikulás csomaggal – megajándékozni a gyerekeket.

A káprázatos időtöltés itt még nem ér véget szállóvendégeink számára. A lenyűgöző produkción kívül a Maya Dzsungel Játszóház és szállodánk játszószobája sokszínű játékélményt biztosít a kicsiknek, amíg a felnőttek egy hangulatos téli wellness-ezéssel, egy romantikus vacsorával, vagy egy izgalmas gokartfutammal fedezhetik fel parkunk változatos szolgáltatásait.

 

A Mikulás programsorozatra minden szállóvendégünk számára biztosítunk jegyvásárlási lehetőséget! Az előadásra időpontot és helyjegyet a www.igazimikulas.hu weboldalon foglalhatnak kedves vendégeink november 2-től.

 

Fedezze fel családjával Avalónia varázsvilágát és ajándékozzon gyermekének örömteli pillanatokat!